Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Promotionele artikelen & merchandise › Bedrukte kerstmutsjes

2 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Kerstmutsen met bedrukking verkrijgbaar bij De Horeca Bazaar

Voor de mensen die er tijdens kerst een echt feest van willen maken zijn de kerstmutsen met bedrukking de ideale partygadget voor in het najaar. Voor een artiest of een horeca ondernemer is dit product een echte topper voor tijdens de kerst, vanwege de klassieke kerstmuts in combinatie met de bedrukking, bijvoorbeeld het logo of de naam van een kroeg. Mensen die in de koude december maand een bezoekje brengen aan een horecagelegenheid of evenement zullen aangenaam verrast zijn wanneer ze deze kerst georiënteerde merchandise zullen krijgen, het zal een mooi gezicht zijn wanneer een groot publiek rondloopt met de kerstmutsen waar uw naam of beeldmerk op te zien is!

bedrukte kerstmutsen van De Horeca Bazaar, perfect voor de kerstviering!

Tijdens de kerstdagen zijn er elk jaar weer een groot aantal mensen die opstap gaan om de kerst en tevens de jaarwisseling te vieren, tijdens deze feestdagen is het erg leuk voor een artiest of horeca ondernemer om naast de gebruikelijke confetti shooters en led foamsticks het publiek een verrassing te geven in de vorm van een bedrukte kerstmuts. Mensen in het uitgaansleven vinden merchandise geweldig, het is een vorm van versiering, tegelijkertijd kunt u er als ondernemer voor zorgen dat er naast de sfeer ook met een schuin oog naar de promotionele kant van het product gekeken word, een win-win situatie dus!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.