Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Plastic wijnglazen

Plastic wijnglazen zijn ontzettend populair. Buitenfeestjes, evenementen, horecagelegenheden of gewoon een barbecue bij u thuis? Dan zijn deze mooie plastic wijnglazen op voet eigenlijk onmisbaar! dat geldt niet alleen voor de plastic wijnglazen, maar uiteraard ook voor onze
plastic bierbekers, rietjes en natuurlijk de prachtige plastic champagneglazen!
Ons assortiment disposables is sowieso erg populair onder horeca eigenaren en festival organisatoren; de beste kwaliteit, voor de laagste prijs!


Plastic wijnglazen


Plastic wijnglazen


Plastic wijnglazen direct bestellen››


Plastic champagneglazen kopen met de laagste prijsgarantie


Zoals gezegd zijn de plastic wijnglazen een absolute must have wanneer u een feestje geeft, horeca eigenaar bent of zelfs wanneer u een mega festival organiseert! Deze luxe plastic wijnglazen staan op een mooi voetje en geven de plastic wijnglazen net dat stukje extra uitstraling wat nodig is. Wij combineren uitstraling en kwaliteit echter altijd met de garantie op de laagste prijs. Dat is voor onze plastic wijnglazen niet anders! Wij importeren de plastic wijnglazen dusdanig grootschalig dat we enorme inkoopvoordelen verwerven, deze voordelen geven we vervolgens weer terug aan onze klanten; aan u dus!
Omdat de plastic wijnglazen zo enorm populair zijn onder onze klanten, zorgen we dat we altijd meer dan voldoende op voorraad hebben staan. Uw plastic wijnglazen kopen voor 16:00 uur vandaag = de volgende werkdag al bij u in huis!

Waarom plastic wijnglazen?


Onze plastic wijnglazen gaan als warme broodjes over de toonbank! Waarom? Daarom:

  • De plastic wijnglazen zijn zowel geschikt voor binnen, als voor buiten;
  • Erg makkelijk op te ruimen, u heeft er geen omkijken meer naar;
  • De plastic wijnglazen met het mooie voetje geven het bekertje veel meer klasse;
  • Voor de prijzen bij De Horeca Bazaar hoeft u het niet te laten;
  • Het gebruik van plastic disposables zorgt voor een hogere mate van veiligheid.

Voor vragen of extra informatie


Naast ons standaard assortiment disposables en feestartikelen, bieden wij ook importwerkzaamheden op maat aan voor onze groetere klanten. Of mocht u bijvoorbeeld geinteresseerd zijn in het afnemen van grotere hoeveelheden plastic wijnglazen, neem contact met ons op door te bellen met telefoonnummer +31 85 536 3001
plastic bierglazen | rietjes | plastic champagneglazen | bedrukte trucker caps
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.