Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Plastic bierglazen

Plastic bierglazen kopen doet u voor een evenement of feest in grote hoeveelheden. Zeker met de wet- en regelgeving in Nederland die stelt dat glaswerk niet mee naar buiten genomen mag worden tijdens een evenement. Dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk plastic bierbekers kopen voor een zo laag mogelijke prijs. En voor die voordelige prijs moet u bij De Horeca Bazaar zijn. De Horeca Bazaar is een initiatief van horecaondernemers en organisatoren van evenementen die zich naar een tijdje hebben beseft dat samen beter werkt dan alleen. Door dit initiatief kunnen wij ons uitgebreide netwerk in de horeca inschakelen en rechtstreeks zaken doen met producten van plastic bierglazen. Door deze aanpak loopt De Horeca Bazaar niet tegen de marges van tussenpersonen aan en dat merkt u in de prijs. Plastic bierbekers kopen doet u eenvoudig via onze webshop en met onze uitstekende dienstverlening heeft u de plastic bierglazen de volgende dag al in huis!


Plastic bierglazen

Bestel direct! >Plastic wegwerp bierbekers en andere disposables kopen via onze webshop

Op de website van De Horeca Bazaar heeft u de keuze uit verschillende disposables. De standaard plastic wegwerp bierbekers kunt u bestellen in oplagen van maar liefst 45.000 stuks! Daarmee kunt u vast een mooi evenement organiseren. Wilt u echt sfeer creëren? Ga dan voor de beroemde American red cups met een inhoud van bijna een halve liter. Met deze plastic bierbekers weet u zeker dat festivalbezoekers en feestgangers lekker lang blijven hangen. Verder heeft u bij De Horeca Bazaar de keuze uit verschillende andere disposables zoals shotglaasjes en champagne glazen.

Voor vragen of extra informatie

Bent u benieuwd wat wij bij De Horeca Bazaar nog meer kunnen betekenen voor u en uw onderneming? Of heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw plastic bierglazen? Wij denken graag met u mee en komen u graag tegemoet in uw behoeften. Neem contact met ons op door te bellen met telefoonnummer +31 85 536 3001 Appen is bij ons uiteraard ook mogelijk. Een appje kunt u sturen naar +31 6293 742 89.

Bekijk ook:
Ballonnen bestellen | Ballonnen kopen | Beerpong bekers | regenponcho
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.