Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Opblaaskrokodillen

Opblaaskrokodillen bestaan natuurlijk al erg lang. Deze worden vooral gebruikt op het strand of voor extra speelplezier in het zwembad. Maar sinds enkele jaren hebben de opblaaskrokodil, andere opblaasbare dieren en strandballen ook een andere functie, en wel de functie als party gadget!
Zo maken bekende DJs steeds vaker gebruik van opblaaskrokodillen, opblaasbare dieren en strandballen om in het publiek te gooien en het publiek hiermee te vermaken en te prikkelen. Beleving is het kernwoord geworden voor horeca en evenementen, en de opblaaskrokodillen en andere opblaasbare dieren en strandballen zijn hier een belangrijk onderdeel van geworden.


Opblaaskrokodillen


Opblaaskrokodillen en strandballenOpblaaskrokodillen en strandballen bestellen››
Opblaaskrokodil, andere opblaasbare dieren en strandballen kopen tegen de laagste prijs van Nederland!


Opblaaskrokodillen hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Naast het traditionele gebruik van opblaaskrokodillen, andere opblaasbare dieren en strandballen worden deze producten tegenwoordig ook zeer grootschalig ingezet in de horeca en op evenementen. De opblaasbare artikelen worden ook gebruikt door feest DJs om hun act een extra dimensie te geven. en de opblaaskrokodillen zijn de meest populaire opblaasbare dieren.
Dat is de reden dat wij de opblaaskrokodillen zo ontzettend grootschalig kunnen importeren. Vanwege deze grootschalige import, creëren wij inkoopvoordelen die wij weer terug kunnen geven aan onze klanten. Op deze manier kunnen wij de opblaaskrokodillen, maar ook de andere opblaasbare dieren en strandballen, altijd aanbieden tegen de allerlaagste prijs. Een bijkomend voordeel is dat we onze feestartikelen altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw opblaaskrokodillen online kopen voor 16:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!

Voor vragen of extra informatie


Naast ons standaard assortiment disposables, feestartikelen en confetti shooters, bieden wij ook importwerkzaamheden op maat aan voor onze groetere klanten. Of mocht u bijvoorbeeld geïnteresseerd zijn in het afnemen van grotere hoeveelheden opblaaskrokodillen dan op de site vermeld staan, neem contact met ons op door te bellen met telefoonnummer +31 85 536 3001
plastic bekers | led waxinelichtjes | plastic champagneglazen | ijsfonteinen
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.