Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Led theelichtjes

Led theelichtjes hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. De led theelichtjes zijn de afgelopen jaren bijna een basisproduct geworden, vooral in horecagelegenheden vinden we ze erg vaak terug. Waar de led theelichtjes in restaurants de gewone kaarsen bijna in zijn geheel hebben verdreven, daar worden ze in natte horecagelegenheden en clubs gebruikt om de gelegenheid nog meer sfeer te geven. De gebruiksvriendelijkheid en efficientie van deze led theelichtjes zorgt ervoor dat horeca eigenaren ook niet meer terug willen naar kaarsen van wax. de led theelichtjes zijn DE oplossing voor een sfeervolle horeca!


Led theelichtjes in verschillende kleuren

led theelichtjes kopen blauwe led theelichtjes goedkope led theelichtjes

Koop led theelichtje direct ››

Led theelichtjes tegen de laagste prijs van Nederland!


De Horeca Bazaar staat bekend voor het leukste en breedste assortiment feestartikelen van Nederland. Daar blijft het echter niet bij! Wij bieden al onze feestartikelen ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland! Zo ook onze led theelichtjes. Wij kopen onze led theelichtjes zo ontzettend grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen creëren. De verdiende inkoopvoordelen op de led theelichtjes geven we vervolgens terug aan onze klanten in de vorm van de laagste prijsgarantie!
Vindt u onze led theelichtjes elders online goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met u goed!

Waarom led theelichtjes kopen?!


Wij van De Horeca Bazaar zweren bij led theelichtjes, in onze ogen een basisingrediënt voor horecagelegenheden! Waarom? Hierom:

  • led theelichtjes zorgen voor de ideale sfeer;
  • De led theelichtjes zijn brandveilig;
  • De led theelichtjes worden niet warm;
  • In iedere kleu verkrijgbaar om optimaa te matchen met uw huisstijl;
  • Wij verkopen de led theelichtjes tegen de laagste prijs van Europa.

Voor vragen of extra informatie


Zoals gezegd zijn de led theelichtjes een van onze meest populaire artikelen. Bet u wellicht geïnteresseerd in een grotere hoeveelheid ed theelichtjes dan vermeld staat op onze webshop? Neem contact met ons op door te bellen met telefoonnummer +31 85 536 3001
plastic bekers | led waxinelichtjes | plastic champagneglazen
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.