Brandvertragend lampionnen tegen bodemprijzen!

Deze brandvertragende lampionnen hebben een doorsnede van wel 76cm! Dit is al een flinke lampion zoals je kan zien. Maar zelfs deze lampion van 76 cm kan nog overtroffen worden want we hebben nog twee maten groter! Of wil je toch wat kleiner? Daar hebben we er ook nog twee van.

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Geel
Rood
Roze
Paars
Blauw
Groen
Créme
Standaard
Prijs
Heb jij binnenkort een evenement en zoek je nog unieke versieringen in plaats van die ballonnen die zo "gewoontjes" zijn? Zoek niet verder! Lampionnen zijn namelijk een perfect versiermiddel voor alle evenementen. Door de vele variatie van onze lampionnen kunnen ze daadwerkelijk op elk evenement gebruikt worden! Er is altijd wel één soort die er bij past.

Brandvertragende lampionnen

Deze lampionnen hebben een brandvertragende werking. Maar wat betekend dat nou en wanneer is dit nodig bij lampionnen? Ons advies is om de lampionnen altijd te gebruiken met LED licht. Dit zorgt ervoor dat er geen brandgevaar ontstaat binnen de lampion. Dan heb je nog externe factoren die een risico kunnen lopen. Zo adviseert de brandweer altijd om brandvertragende middelen aan te schaffen wanneer er een evenement binnen plaats vindt. Vaak is dit zelfs een veiligheidsverplichting. Wanneer je een evenement binnen houdt kun je dus altijd het beste gaan voor brandvertragende lampionnen. Heb je buiten een evenement en is er geen direct brandgevaar rondom de lampion? Dan kun je ook prima de niet brandvertragende aanschaffen.

De Horeca Bazaar en lampionnen

Zoals je misschien al gewend bent van ons, krijg je altijd de laagste prijs aangeboden. Ook voor deze lampionnen! Ergens anders toch een betere prijs gevonden? Laat het ons even weten, wij passen de prijs direct aan en matchen jou het verschil. Naast deze mooie prijsbelofte, bieden we ook nog eens fantastische service. Dat hoef je niet van ons aan te nemen, maar van al onze prachtige feedback en beoordelingen! Uit meer dan 1.000 reacties krijgen wij gemiddeld een beoordeling van boven de 9.