Geef de ruimte een prachige sfeer met verschillende lampionnen!

Lampionnen bestaan al eeuwen lang, maar helaas worden ze niet zo vaak gebruikt als traditionele feestversieringen. Hier moet verandering in vinden wij! Lampionnen zijn namelijk super makkelijk te "installeren" en geven zelfs nóg meer sfeer aan de kamer dan ballonnen!

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Geel
Rood
Roze
Blauw
Groen
Créme
Standaard
Prijs
Lampionnen zijn geweldige feestversieringen. In veel delen van de wereld worden lampionnen op grote schaal gebruikt om volksfeesten te vieren. Zo heb je zelfs een lampionenfeest in China waarmee ze het einde van het chinees nieuwjaar vieren. Elke familie hangt dan een lampion voor de deur. Maar niet alleen in China houden ze erg van dit feest met de lampionnen, ook in Taiwan, Korea en Japan wordt dit feest gevierd.

Lampionnen in verschillende maten en soorten

Lampionnen zijn er in veel verschillende maten en soorten. Daarom hebben wij ook een ruim assortiment om aan al jouw verlangen te kunnen voldoen. Door dit ruime aanbod krijg je misschien wel een beetje keuzestress. Nergens voor nodig! Op kleur is het altijd makkelijk kiezen, simpel smaak is dat! Voor de rest is de keuze voor je lampion nog op twee factoren: De grootte en brandvertragend of niet brandvertragend. Brandvertragend kan altijd handig zijn om te hebben, maar soms is het risico zo klein dat dit niet per se nodig is. Bijvoorbeeld wanneer er buiten een feest plaats vind en er geen directe brandgevaren rondom de lampionnen plaatsvinden.

Lampionnen kopen bij De Horeca Bazaar

Wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt welke lampion je nodig hebt voor jouw evenement, vraag je je misschien af of het nog ergens anders goedkoper is. Ook dat is nergens voor nodig. De Horeca Bazaar werkt namelijk met de laagste prijsgarantie, dit wilt zeggen dat we gegarandeerd de laagste prijs voor al onze lampionnen (én alle andere feestartikelen) aanbieden. Mocht dit heel toevallig niet het geval zijn, dan passen we de prijs direct aan en matchen we jou het verschil.