De kleinste variant lampionnen, ideaal voor sint maarten of evenementen

Lampionnen zijn de perfecte feestversiering als het gaat om sfeer. Lampionnen geven een sfeer die niet te vergelijken is met een andere soort versiering. Overdag zijn de gekleurde lampionnen een prachtige toevoeging aan je ruimt, 's avonds komt er een mooie sfeerverlichting vanaf.

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Geel
Rood
Roze
Blauw
Groen
Créme
Standaard
Prijs
Lampionnen zijn altijd al enorm gewild geweest bij de mensen. Ook veel kinderen vinden het enorm leuk om met een lampion over straat te lopen. Maar met lampionnen kun je veel meer dan alleen met Sint-Maarten langs de deuren. Het zijn namelijk prachtige versieringen! Daarom hebben wij de lampionnen in vele verschillende soorten en maten in ons assortiment opgenomen. Hierdoor is er altijd een lampion die bij jouw feest past!

Lampionnen op je feest

Lampionnen kunnen op veel feesten opgehangen worden als decoratiemiddel. We hebben namelijk voor elke gelegenheid wel een maat en kleur! Heb je net een nieuwgeboren dochter of zoon gehad? Hang dan eens wat lampionnen op in plaats van ballonnen! Maar niet alleen voor particulieren zijn de lampionnen een echte must-have, voor grotere evenementen en feesten hebben we namelijk ook de 76, 91 en 122(!!) cm varianten. Daar steel je pas de show mee!

lampionnen bij De Horeca Bazaar

Lampionnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar natuurlijk! Waarom? Vanwege de beste prijzen en uitstekende service natuurlijk. We werken met een systeem wat de laagste prijsgarantie heet. Dit wilt zeggen dat we beloven dat we de beste prijzen op het internet aanbieden, ook voor deze lampionnen dus! Wanneer dit toevallig toch niet het geval is, passen wij de prijs direct aan en matchen wij jou het verschil. Daarnaast rusten wij niet tot jij tevreden bent.