De mooiste en goedkoopste lampionnen van 40 cm!

Maak de mooiste zalen compleet met de lampionnen van De Horeca Bazaar en laat je gasten versteld staan! Met deze lampionnen van 40 cm tover je ook de kleinere ruimtes om tot prachtige kunstwerken.

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Geel
Rood
Roze
Blauw
Groen
Créme
Standaard
Prijs
witte lampion tuinfeest

Lampion - 40cm - Wit

De mooiste en goedkoopste lampionnen voor op bijvoorbeeld je bruiloft!

Vanaf
1,32
Per stuk
grote roze lampion

Lampion - 40cm - Roze

Deze roze lampionnen van 40 cm zijn de perfect sfeer toevoeging voor jouw feest!

Vanaf
1,32
Per stuk
grote rode lampion

Lampion - 40cm - Rood

Rode lampionnen zijn de perfecte feestversiering als aanvulling/vervanging van ballonnen

Vanaf
1,32
Per stuk
groene lampion groot

Lampion - 40cm - Groen

Koop zoveel lampionnen totdat je groen ziet! De beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vanaf
1,32
Per stuk
lampionnen zijn al eeuwen een leuk decoratiemiddel, vooral in Aziatische landen worden de lampionnen op veel gelegenheden gebruikt. Maar ook in Nederland zijn deze papieren bolletjes een erg populair decoratiemiddel! Doordat de lampionnen in veel verschillende soorten en maten beschikbaar zijn, is voor elke gelegenheid wel een lampion te vinden. Bedrijfsopening? Bruiloft? Festival? Lampionnen!

Lampionnen samen met licht

Lampionnen zijn van zichzelf al een prachtige verschijning. Een eenzame lampion zal waarschijnlijk geen kamer opvrolijken, maar vele lampionnen samen aan de muur of aan het plafond doet wonderen! Maar naast dat lampionnen uit zichzelf al mooi zijn, kunnen ze ook nog opgelicht worden! Wij raden aan om dit bij elke omstandigheid met LED licht te doen. Aangezien de lampionnen van papier zijn, wil je natuurlijk geen risico's lopen. En wil je nu compleet risico vrij zijn, wanneer je bijvoorbeeld in een brandgevaarlijke omgeving zit, dan zijn er ook nog onze brandvertragende lampionnen.

Lampionnen kopen bij De Horeca Bazaar

Bij De Horeca Bazaar nemen wij het begrip "klant is koning" erg letterlijk. Omdat wij een webshop zijn, hebben wij natuurlijk weinig contact met de klant. Daarom proberen we onze klanten zo persoonlijk mogelijk en met beste voorwaarden te behandelen. Zo heb je bijvoorbeeld op onze lampionnen, maar ook op alle andere feestartikel, de laagste prijsgarantie! Vind jij deze lampionnen op een andere site tegen een betere prijs? Dan matchen we jou het verschil en passen we de prijs aan.