De mooiste lampionnen die er zijn, tegen de beste prijs op internet!

Altijd al is een zaal willen versieren tot de monden van je gasten open vallen? Dan ben je hier bij het juiste adres! Lampionnen geven namelijk een prachtig uiterlijk aan je kamer of zaal.

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Geel
Rood
Roze
Blauw
Groen
Créme
Standaard
Prijs
30 inch wit non flame proof

Lampion - 25cm - Wit

Met deze kleinste maat lampionnen ben kan je op elke kleine gelegenheid of optocht alles opfleuren!

Vanaf
0,80
Per stuk
30 inch roze non flame proof

Lampion - 25cm - Roze

Schattige roze lampionnen voor bij babyshowers of verjaardagen!

Vanaf
0,80
Per stuk
30 inch rood non flame proof

Lampion - 25cm - Rood

De mooiste rode lampionnen van 25 cm op het internet! Tegen de beste prijs.

Vanaf
0,80
Per stuk
30 inch groen non flame proof

Lampion - 25cm - Groen

De beste prijs kwaliteit verhouding op het internet. Deze groene lampionnen zijn de beste!

Vanaf
0,80
Per stuk
Ben jij die traditionele feestversiering ook wel is helemaal zat? Helemaal genoeg gehad van altijd die zelfde ballonnen in de zaal? Dan hebben wij iets nieuws voor je! Lampionnen zijn de perfecte aanvulling of vervangen van ballonnen en slingers. De lampionnen zijn een geweldige toevoeging aan je feestdecoratie en zullen een verfrissend uiterlijk met zich meebrengen.

Lampion 25 cm in gebruik

Wanneer gebruik je nou zo'n lampion van 25 cm? Dit kan bij veel gelegenheden! Doordat deze lampion maar een kleine doorsnee heeft kan de lampion ook meegedragen worden bij bijvoorbeeld een avondoptocht. Maar de lampionnen kunnen ook zeker als wand -of plafonddecoratie dienen! Omdat dit de kleinste maat lampion is, is het het mooiste wanneer je de ballonnen per drie aan de muur of aan het plafond hangt. 25 cm te klein? Neem een kijkje bij de hoofdcategorie ballonnen. Daar hebben wij een groot aanbod in verschillende maten en kleuren lampionnen!

De Horeca Bazaar en zijn lampionnen

De laagste prijsgarantie. Dat heb je vast al wel vaker op onze site voorbij zien komen. Dit komt omdat deze laagste prijsgarantie op al onze feestartikelen van toepassing is. Dit wilt dus zeggen dat het zelfde product op internet niet te vinden is tegen een lagere prijs! Mocht dit toevallig wel voorbij komen, laat het ons weten en wij passen de prijs voor je aan en matchen jou het verschil.