Lampionnen

Lampionnen bestaan in veel verschillende maten en kleuren, precies de reden dat wij zoveel mogelijk lampionnen voor jou in ons aanbod hebben gedaan! Combineer deze prachtige sfeermakers met vele andere feestartikelen en zorg voor een perfecte aankleding op jouw feest!

De mooiste lampionnen die er zijn, tegen de beste prijs op internet!

Lampionnen - 25cm

Altijd al is een zaal willen versieren tot de monden van je gasten open vallen? Dan ben je hier bij het juiste adres! Lampionnen geven namelijk een prachtig uiterlijk aan je kamer of zaal.

De mooiste en goedkoopste lampionnen van 40 cm!

Lampionnen - 40cm

Maak de mooiste zalen compleet met de lampionnen van De Horeca Bazaar en laat je gasten versteld staan! Met deze lampionnen van 40 cm tover je ook de kleinere ruimtes om tot prachtige kunstwerken.

Lampionnen van 76 cm voor jouw evenement of feest!

Lampionnen - 76cm

Lampionnen wil je natuurlijk het liefste kopen bij De Horeca Bazaar, want daar heb je de beste prijs! Waar wacht je nog op? De lampionnen zijn er in veel verschillende maten en kleuren waardoor ze voor elke gelegenheid wel bruikbaar zijn.

De kleinste variant lampionnen, ideaal voor sint maarten of evenementen

Lampionnen brandvertragend - 25cm

Lampionnen zijn de perfecte feestversiering als het gaat om sfeer. Lampionnen geven een sfeer die niet te vergelijken is met een andere soort versiering. Overdag zijn de gekleurde lampionnen een prachtige toevoeging aan je ruimt, 's avonds komt er een mooie sfeerverlichting vanaf.

Geef de ruimte een prachige sfeer met verschillende lampionnen!

Lampionnen brandvertragend - 40cm

Lampionnen bestaan al eeuwen lang, maar helaas worden ze niet zo vaak gebruikt als traditionele feestversieringen. Hier moet verandering in vinden wij! Lampionnen zijn namelijk super makkelijk te "installeren" en geven zelfs nóg meer sfeer aan de kamer dan ballonnen!

Brandvertragend lampionnen tegen bodemprijzen!

Lampionnen brandvertragend - 76cm

Deze brandvertragende lampionnen hebben een doorsnede van wel 76cm! Dit is al een flinke lampion zoals je kan zien. Maar zelfs deze lampion van 76 cm kan nog overtroffen worden want we hebben nog twee maten groter! Of wil je toch wat kleiner? Daar hebben we er ook nog twee van.

Ballonnen kent natuurlijk iedereen, het zijn ideale decoratiemiddelen om een feest of evenement meer sfeer aan te brengen. Maar wist je dat je een nog beter effect krijgt met lampionnen? Door het licht wat je in de lampionnen kunt hangen heb je ook 's avonds er mega veel plezier van! Onze lampionnen zijn in veel verschillende maten beschikbaar, erg klein die je bijvoorbeeld aan een stokje kunt doen om tijdens sint maarten langs de deuren te gaan, tot enorme lampionnen voor grote zalen sfeer te geven.

Brandvertragend en niet brandvertragend

Onze lampionnen zijn in te delen in twee belangrijke categorieën: Brandvertragende lampionnen en niet brandvertragende ballonnen. Nu denk je misschien, waarom heb ik brandvertragende lampionnen nodig of waarom zou ik ooit niet brandvertragende willen. Het antwoord hierop is heel simpel. Omdat onze lampionnen het mooiste effect geven met onze kleine led lampjes aan stiek, is brandgevaar natuurlijk klein. De niet brandvertragende lampionnen kunnen dus makkelijk buiten opengehangen worden. Als je een kroeg hebt of de lampionnen binnen wilt hangen zijn onze brandvertragende lampionnen meer aan te raden, dit is ook omdat de brandweer dit altijd aanraad en in sommige gevallen zelfs verplicht. Kortom: je kunt het beste kijken welke lampionnen er het beste passen bij jouw omgeving!

Lampionnen op verschillende gelegenheden

Lampionnen zijn voor veel gelegenheden bruikbaar, zowel overdag als 's avonds is er altijd wel een lampion te vinden die bij jouw feest past. Denk aan onze witte lampionnen voor op bruiloften en trouwdagen, roze lampionnen voor bij de gaypride of een nieuwgeboren dochter, ga zo maar door. Voor elke gelegenheid hebben wij een prachtige lampionnen te koop. Helemaal mooi is wanneer je een grote zaal hebt en deze vol hangt met onze grootste lampionnen! Dit zorgt voor een prachtig effect.

Lampionnen kopen bij De Horeca Bazaar

Zoals op al onze feestartikelen worden deze lampionnen tegen de laagste prijs aangeboden. Dit komt omdat wij een laagste prijsgarantie bieden, wanneer je het product ergens ander goedkoper ziet passen wij de prijs direct aan en matchen jou het verschil. Naast deze prachtige belofte zijn we ook altijd bereid om je overal mee te helpen. Heb je een vraag over de lampionnen of een ander product, bel ons gerust. Wij doen er alles aan om jou tevreden te houden!
9.1
1e bestelling naar tevredenheid bezorgd
1e bestelling naar tevredenheid bezorgd
Snelle persoonlijke service!
Polycarbonaat wijnglazen besteld. Fijne glazen, snelle service en een persoonlijk kaartje erbij. Altijd leuk!
Goed en snel
Zie hier boven
Snele levering
Was nel geleverd en er zitten geweldige kaartjes bij met teksten er op ik heb die kaartjes in me café hangen mensen vinden ze echt geweldig