Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Kunststof glazen

Kunststof glazen zijn een zeer goed voorbeeld van ons veranderende uitgaansleven. Uiteraard veranderen interesses en het uitgavenpatroon onder het uitgaanspubliek (vooral de laatste jaren) erg snel. Echter mogen we het effect van de veranderende regelgeving vanuit de overheid zeker niet onderschatten. Zo worden er veel maatregelen genomen ten behoeve van milieu en veiligheid. De enorm snelle opkomst en populariteit van kunststof glazen is hier een erg goed voorbeeld van. kunststof glazen zijn zowel bevorderlijk voor de veiligheid in horecagelegenheden en festivals (geen scherpe voorwerpen) en ook zijn ze beter voor het milieu dan bijvoorbeeld de wegwerp bierbekers. de snelle opkomst van de kunststof glazen heeft ervoor gezorgd dat wij, vooral op vraag van onze vaste klanten, een breed assortiment kunststof glazen hebben opgenomen in ons ruime assortiment. Wij streven naar een one-stop shop voor horeca en evenementen. Vooral met het oog op de toekomst mogen de kunsstof bekers daarin niet ontbreken!


Kunsstof glazen


Kunststof glazen, kunststof bierglas Kunststof glazen, kunststof amsterdammer Kunststof glazen, kunststof wijglas


Bekijk ons volledige assortiment kunststof glazen››

Waarom kunststof glazen kopen?


Zoals gezegd is het gebruik van kunststof glazen in horecagelegenheden en op festivals enorm in opkomst. Hierboven ziet u een kleine greep van ons assortiment kunststof glazen. Maar waarom zijn de kunststof glazen nou zo populair? En om welke reden zou u ze bij De Horeca Bazaar moeten bestellen?


  • Kunststof glazen gaan langer mee dan traditioneel glaswerk;
  • Ze zorgen daardoor voor een efficiëntere bedrijfsvoering;
  • Kunststof bekers zijn beter voor het milieu dan wegwerp bierbekers;
  • Wij bieden het volledige assortiment kunststof glazen aan tegen de laagste prijs van NL en BE;
  • De Horeca Bazaar kan de kunststof glazen altijd uit voorraad leveren;
  • Kunststof bekers zorgen voor minder gevaar onder het uitgaanspubliek.

Voor vragen of extra informatie


De Horeca Bazaar biedt een breed assortiment feestartikelen en must haves voor horeca en evenementen. Echter staan wij uiteraard altijd open voor nieuwe en innoverende ideeën. Wij denken graag met u mee en komen u graag tegemoet in uw behoeften. Of heeft u gewoon vragen over onze kunststof glazen? Neem contact met ons op door te bellen met telefoonnummer +31 85 536 3001
plastic bekers | rietjes | Beerpong bekers | led waxinelichtjes| led theelichtjes
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.