Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Ijsfonteinen

Ijsfonteinen hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Vooral voor horeca eigenaren zijn ijsfonteinen eigenlijk een basisproduct. Waar de ijsfonteinen in restaurants voor gebruikt worden om een verjaardag van een gast extra op te vrolijken of om het dessert op te leuken, daar worden de ijsfonteinen in uitgaansgelegenheden en in feestcafes gebruikt om de boel op zn kop te zetten tijdens bepaalde sfeernummers. Zo doen de ijsfonteinen het altijd goed op het nummer "Sex on Fire " van Kings of Leon. Ook "I will always love you" van Mariah Carey is altijd een goed moment om de ijsfonteinen in te zetten.
Wij importeren de ijsfonteinen in pakjes inclusief taarthouders en opzetstukjes voor op de drankflessen. Dat is misschien nog wel het beste moment om de opvallende ijsfonteinen in te zetten, bij de verkoop van een volle fles drank. Op deze manier zet u uw goede klanten nog meer in de spotlight. Hiermee geeft u een stukje waardering aan uw vaste en betere klanten.


Ijsfonteinen

Ijsfonteinen kopen 30 sec Ijsfonteinen kopen 60 sec

Koop ijsfonteinen 30 sec ››
Koop ijsfonteinen 60 sec ››

Ijsfonteinen met verschillende brandtijd!


Ijsfonteinen zijn, zoals gezegd, onwijs populair in horecagelegenheden. Wij bieden echter ijsfonteinen aan met twee verschillende brandtijden; ijsfonteinen met 30 sec brandtijd en ijsfonteinen met 60 sec brandtijd.
Afhankelijk voor het doel dat u heeft met de ijsfonteinen, kunt de juiste variant kiezen. Zo zijn de 60 seconden ijsfonteinen meer geschikt voor op een dessert of op een verjaardagscake, deze moet vanuit de keuken komen en lang genoeg branden op de tafel van uw gasten. Daarentegen kiezen club eigenaren voor de bottle service vaak voor de 30 seconden ijsfonteinen. Wanneer uw gasten met de fles drank naar hun tafel lopen moeten de ijsfonteinen branden, daarna moeten de ijsfonteinen zo snel mogelijk doven om misbruik te voorkomen. Zo kunt u bij De Horeca Bazaar voor iedere gelegenheid de juiste ijsfonteinen kopen. Bij De Horeca Bazaar koopt u uw ijsfonteinen ook nog eens met de garantie op de laagste prijs!

Waarom ijsfonteinen kopen?!


Wij van De Horeca Bazaar zweren bij ijsfonteinen, in onze ogen een basisingrediënt voor horecagelegenheden! Waarom? Hierom:

  • Ijsfonteinen zijn perfect voor uw bottle service;
  • U maakt van de verjaardag van uw gasten een ware happening;
  • Ijsfonteinen zorgen voor beleving; dat is waar het allemaal om draait;
  • Wij bieden de ijsfonteinen aan tegen dergelijk lage prijzen, dat u het daarvoor niet (meer) hoeft te laten;
  • Ideaal voor op taarten en desserts.

Voor vragen of extra informatie


Zoals gezegd zijn de ijsfonteinen een van onze meest populaire artikelen. Bet u wellicht geïnteresseerd in een grotere hoeveelheid ijsfonteinen dan vermeld staat op onze webshop? Neem contact met ons op door te bellen met telefoonnummer +31 85 536 3001
plastic bekers | led waxinelichtjes | plastic champagneglazen
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.