Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Goedkope feestartikelen

U bent op zoek naar goedkope feestartikelen? Nou dan kunt u stoppen met zoeken. Bij De Horeca Bazaar hebben wij een enorme hoeveelheid aan goedkope feestartikelen die wij verkopen aan bedrijven én aan particulieren. Wij kunnen onze feestartikelen goedkoper aanbieden dan onze concurrenten, omdat wij enkel zaken doen met de fabrikanten van feestartikelen. Daardoor vallen er schakels weg in de keten en dat scheelt in de prijs! Kijkt u gerust rond op onze website en bestel vandaag unieke en goedkope feestartikelen.

Goedkope feestartikelen

Bestel direct! >


Val ook op met de goedkope feestartikelen van De Horeca Bazaar

Met de vele horecagelegenheden, evenementen en festivals van tegenwoordig kan het lastig zijn om op te vallen en om uw bezoekers een bijzondere ervaring mee te geven. De aankleding is hierbij erg belangrijk. Met de goedkope feestartikelen van De Horeca Bazaar valt u zeker op!  Onze feestartikelen lopen uiteen van LED artikelen zoals foamsticks, ballonnen en zelfs ijsblokjes, tot strandballen, feesthoedjes en festivalbrillen. Bestellen doet u eenvoudig via onze webshop. En heeft u onverhoopt toch nog vragen over onze feestartikelen of onze manier van werken? Dan staan wij u graag te woord. U kunt De Horeca Bazaar bereiken via telefoonnummer +31 85 536 30 01. U kunt ons echter ook via Whatsapp bereiken op dit nummer: +31 6293 742 89.

Bekijk ook:
Hartjes ballonnen | Plastic bierglazen | Ballonnen bestellen | regenponcho
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.