De Horeca Bazaar

UV Paintliner - Magenta

Heeft u een full moon bucket party? Niet zonder deze mooie magenta blacklight pen!

magneta paint stift glow in the dark

Met de uv pennen van Paintglow ben je zelf de leukste feestversiering!


Samen met uv lampen op bijvoorbeeld een full moon bucket party zorgen deze uv stiften voor een ontzettend leuk effect. Het werkt net als normale schmink, alleen de kracht van deze uv pennen komen pas naar boven onder een blacklight. Wanneer je het combineert met een van onze andere glow in the dark makeup of andere blacklight make-up weet je zeker dat je niet ongemerkt op het feestje bent!

Eenvoudig en langdurig te gebruiken blacklight pennen!


De makeup van deze uv pennen zijn gemaakt van bijenwas, en dat kan snel opdrogen, en dan is het niet meer te gebruiken. Gelukkig heeft Paintglow luchtdichte doppen gemaakt die ervoor zorgen dat ze heel lang meekunnen. Ook zit er aan de onderkant een klein draaidopje waarmee je de stift als het ware uit kan laten schuiven.

De goedkoopste blacklight make-up koop je bij de horeca bazaar!


En dit maken wij ook waar. We vinden het erg leuk om te zien dat de full moon bucket party’s overzees komen en hier razend populair worden. En achterblijven daar doen we niet aan! Dus met trots hebben we verschillende blacklight make-up producten toegevoegd aan ons assortiment. En net als bij alle andere feestartikelen garanderen wij de laagste prijs van Nederland! Wanneer u ergens anders onze producten goedkoper aantreft veranderen wij direct de prijs en betalen we het verschil aan u terug.
En vergeet niet, vóór 15:00 besteld = morgen al in huis!
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."