De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV glow haarkrijt - Rood

De party gadget van deze tijd; kleur je haar in iedere gewenste kleur met deze hair chalk!

Ons uitgaansleven veranderd erg snel. Wanneer je naar een festival gaat, dan vernieuwd dat zo ontzettend snel dat wanneer iets in het ene jaar vernieuwend is, is het jaar daarop alweer oud. We moeten non stop blijven vernieuwen en dat geldt voor de gehele entertainment business. De Horeca Bazaar probeert het assortiment steeds te blijven vernieuwen; trends niet te volgen maar de trend te zetten! Deze kleurkrijt is de nieuwe absolute hit in ons assortiment! Op ieder festivals komen we dames tegen die onze haarkrijt gebruiken om steeds weer een uniek kapsel te creëren! De UV haar kleurkrijt is nu al wereldwijd een fast mover!

Voor wie is de UV haar kleurkrijt precies?Voor iedereen! Nee serieus, we verkopen dit UV product echt aan iedereen. Onze groot afnemers voor dit product zijn de horeca eigenaren en festival organisatoren. Zij gebruiken de UV haarkrijt om hun publiek te vermaken en om niet dat extra's te bieden dat onderscheidend is. Tegenwoordig zijn de full moon parties, de neon feesten en glow events enorm populair. Bij deze glow in the dark events wordt deze UV haarkrijt natuurlijk enorm veel gebruikt.
Daarnaast wordt de UV haarkrijt natuurlijk gekocht door alle festivalgangers die zichzelf net even willen onderscheiden van de rest. Door deze UV haarkrijt heeft u niet alleen een aparte haarkleur in het daglicht, u heeft een lichtgevend effect in UV licht of blacklight! Geen ander product ter wereld geeft dit effect.

Hoe werkt de UV haar kleurkrijt?Ten eerste is dit UV product, net als al onze andere UV producten en glow in the dark verf, afkomstig van de gerenommeerde fabrikant PaintGlow uit Engeland. Al onze UV/Glow in the dark producten zijn volledig cosmetisch gecertificeerd. Het gebruik van de UV haarkrijt is erg eenvoudig; door gebruik te maken van het bijgevoegde aanbreng sponsje verdeeld u de UV haarkrijt makkelijk over het haar. Het geeft een zeer mooi kleur effect in normaal daglicht, maar wanneer u met dit UV product in een UV licht of Blacklight komt te staan..... WOW!
Overigens goed om te weten dat de UV haar kleurkrijt makkelijk uitwasbaar is met shampoo.

Vernieuwende feestartikelen kopen bij De Horeca Bazaar!De Horeca Bazaar biedt voor alle aangeboden feestartikelen de laagste prijsgarantie van Nederland en Belgie! Hoe dat kan? Wij kopen al onze feestartikelen en party gadgets direct in bij de bron, bij de fabrikant. Daarmee omzeilen we de dure tussenhandelaar en richten we ons direct op de eindgebruiker. Daardoor kunnen wij onze verkoopprijzen laag houden voor de eindgebruiker; u dus!
Daarnaast kopen we al onze party gadgets, dus ook de UV haarkrijt, enorm grootschalig in. Hierdoor creëren we ons tweede inkoopvoordeel. Het grootschalig inkopen heeft als tweede voordeel dat we al onze festival- en horeca gadgets zeer grootschalig op voorraad hebben, daardoor kunnen we onze 24-uurs service altijd waarmaken; uw feestartikelen kopen voor 15:00 uur = de volgende dag al bij u in huis!

Slechts 8 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2233
9.1
2233 Beoordelingen
"Zo fijn dat de Horeca Bazaar in NL gevestigd is, dat maakt lijnen kort en de (re)actie snel.
Blij met het persoonlijke contact, ook al was onze bestelling klein. De volgende da..."
3.99