De Horeca Bazaar

UV glow haarkrijt - Oranje

UV glow hair chalk; de meest vernieuwende festival gadget!

haarkrijt oranje fluor glow in the dark UV haarkrijt fluor Fluoriserende haar kleuren krijt haar
De Horeca Bazaar biedt altijd de meest unieke en innovatieve party gadgets en horeca feestartikelen van Nederland! Beleving is het toverwoord in ons huidige uitgaansleven; alles draait om de WOW-factor! Het uitgaanspubliek wil non stop geëntertaind worden, constante prikkels is waar het tegenwoordig om draait. Wij leveren de meest innovatieve feestartikelen, glow in the dark make-up, led foam sticks, confetti shooters en nog veel meer party must haves; allemaal om het absolute Wow-effect te creëren onder uw gasten. Deze oranje UV glow haarkrijt is wellicht het meest innovatieve product uit ons assortiment!

Voor wie is de blauwe UV glow haarkrijt?


Wij richten ons met ons assortiment feestartikelen van het kleinste feestje tot de grootste festivals van Nederland en België. Dat geldt ook voor deze innovatieve UV glow haarkrijt.
Ten eerste is dit product erg in trek bij horeca eigenaren en festival organisatoren. Glow in the dark feesten, neon events, color runs, full moon parties en andere concepten gebaseerd op het glow in the dark effect, zijn zeer populair. Dat is ook de reden dat bovenstaande ondernemers de groot afnemers zijn van onze oranje UV glow haarkrijt; alles om de gasten te vermaken!
Daarnaast is de UV glow haarkrijt ook immens populair bij de festivalganger zelf! Vooral het vrouwelijk festivalpubliek vindt het erg leuk om ieder festival te verschijnen met een andere haarkleur. Met deze UV glow haarkrijt creëert u een nieuwe haarkleur in enkele minuten! de ultieme aanvulling op uw festival outfit.

Hoe werkt de oranje UV glow hair chalk precies?


De werking van dit UV product (en al onze UV en glow in the dark producten) is erg eenvoudig. Met het gratis bijgevoegde aanbreng sponsje kunt u het haarkrijt erg eenvoudig aanbrengen en verdelen over het haar. U kunt uw volledige haar, maar ook delen daarvan, blauw kleuren. Volledig naar eigen wens.
In het reguliere daglicht geeft het haarkrijt al een mooie kleur. Wanneer u echter met de UV glow haarkrijt in een blacklight stapt.... WOW! uw haar licht helemaal oranje op en geeft een fantastisch effect!
Goed om te weten is dat de UV haarkrijt makkelijk uit het haar te spoelen is met shampoo.

Goedkope UV feestartikelen kopen bij De Horeca Bazaar!


De Horeca Bazaar biedt u het ruimste assortiment op het gebied van feestartikelen, glow in the dark verf, confetti shooters en andere benodigdheden voor een feestje of festival. Maar dat is niet alles; wij bieden ons gehele assortiment namelijk aan met de laagste prijsgarantie! Wat houdt dat in? Ziet u onze producten elders in Nederland of Belgie tegen een lagere prijs; dan passen wij direct onze prijzen aan en matchen het verschil voor u.
Wij kunnen de laagste prijs garanderen omdat wij al onze producten zelf importeren of direct inkopen bij de fabrikant. Dit doen wij dusdanig grootschalig dat we dubbele inkoopvoordelen creëren. Deze marge geven wij vervolgens weer terug aan onze klanten door de laagste prijs te garanderen.
Het andere voordeel van het feit dat we onze feestartikelen zeer grootschalig importeren is dat we daardoor een 24-uur service kunnen bieden; vandaag uw feestartikelen kopen = morgen al bij u in huis!
9.1
1516 Beoordelingen
"Supersnel en voordelig!
Meerdere keren besteld, en het is er altijd supersnel. Aardige mensen ook, enorm behulpzaam."