De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV glow haarkrijt - Blauw

Tijdelijk blauw kleuren van je haar, hair chalk; de nieuwste party gadget!

Feestartikelen en party accessoires worden steeds gekker en het vernieuwen ervan gaat in een enorm tempo door. Het uitgaanspubliek en festival gasten worden dan ook steeds meer verwend als het aankomt op beleving en sfeerproducten. PaintGlow is een gerenommeerde fabriek als het aankomt op UV verf, Glow in the dark producten en glow in the dark make-up. De nieuwste hit uit de fabriek van PaintGlow is de UV haarkrijt waarmee je tijdelijk je haar in verschillende kleuren kan kleuren. De blauwe variant is een van de meest populaire is ons assortiment.

Wie gebruiken de UV haarkrijt?

In het gebruik van de UV haarkrijt kunnen we grofweg een onderscheid maken tussen twee type gebruikers; de ondernemers en de particulieren.
De ondernemers zijn natuurlijk vooral de horeca eigenaren en festival organisatoren. Tegenwoordig zijn de glow in the dark feesten, neon events en andere glow themafeesten ontzettend populair. Ondernemers spelen hier vaak slim op in door concepten neer te zetten, volledig gebaseerd op de enorme populariteit van het glow in the dark thema.
De kleur haarkrijt is natuurlijk ook erg populair onder feestgangers en festivalgangers. Vooral dames gebruiken de blauwe haarkrijt om het haar voor een festival weer in een andere kleur te krijgen.

Hoe werkt de blauwe UV haarkrijt?

Onze UV haarkrijt werkt erg eenvoudig! Door het aanbrengsponsje dat gratis met de haarkrijt geleverd wordt, kun je de UV haarkrijt erg makkelijk en verspreid aanbrengen op het haar. In normaal daglicht ziet de haarkrijt er al erg mooi uit, maar wanneer dit ultieme UV product in aanraking komt met UV verlichting of een blacklight, dan licht het haar prachtig blauw op! De absolute muste have voor het festival seizoen!
Goed om te weten; onze UV haarkrijt is makkelijk uitwasbaar met shampoo.

UV glow feestartikelen kopen doet u bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar is DE leverancier voor led feestartikelen, festival gadgets en andere benodigdheden voor de horeca, events of gewoon een verjaardagsfeestje. Wij bieden niet alleen het leukste assortiment, wij garanderen u op al onze feestartikelen de laagste prijs. Altijd! Hoe doen wij dat? Ten eerste kopen wij al onze led artikelen, glow in the dark verf en andere behendigheden altijd direct in bij de fabrikant. Wij doen dan ook geen zaken met tussenhandelaren. Daarnaast kopen wij onze feestartikelen ook altijd erg grootschalig in om op deze manier dubbele schaalvoordelen te creëren. Deze dubbele voordelen bij de inkoop zorgt er weer voor dat wij u altijd de laagste prijs kunnen garanderen.
Vanwege het feit dat wij onze festival- en horeca gadgets zo grootschalig inkopen, hebben we altijd meer dan genoeg producten op voorraad. Dat is de reden dat wij een 24-uur service kunnen bieden; vandaag voor 18:00 uw goedkope feestartikelen online kopen = de volgende dag in huis!

Slechts 5 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2619
9.1
2619 Beoordelingen
"Top
Supersnelle bezorging"
3.99