De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV glow haarkrijt - Groen

DE festival gadget van 2016; groene UV glow hair chalk!

Beleving is het absolute kernwoord in onze huidige uitgaanswereld. Het WOW-effect, dat moeten uw bezoekers voelen om positief over uw horeca gelegenheid of event te praten tegen vrienden en andere bekenden. De Horeca Bazaar biedt u deze mogelijkheden, wij vernieuwen ons assortiment feestartikelen, party must haves en horeca gadgets zo snel, dat we proberen de trends te maken in plaats van ze te volgen. Deze UV glow kleur haarkrijt is het nieuwste product in de serie UV producten en Glow in the dark verf & make-up.

UV glow haarkrijt; hoe werkt het?Het gebruik van deze vernieuwende UV glow haarkrijt is erg eenvoudig! Door gebruik te maken van het meegeleverde aanbreng sponsje, kun je de kleurkrijt erg makkelijk aanbrengen op het haar. De mooie kleuren worden dan egaal over het haar verspreid en geven een prachtige kleur aan uw haar. Wanneer u met de UV glow kleurkrijt echter in aanraking komt met een UV lamp of een Blacklight.... WAAUUW! Dan licht uw haar fantastisch op in het UV licht en bent u het onbetwiste middelpunt van de avond.
Het Uv glow kleurkrijt is vervolgens ook weer erg makkelijk uit het haar te verwijderen door het haar te wassen met shampoo. Verbluf uw vrienden met DE party gadget van 2016!

Wie gebruikt dit hair chalk UV product?De grootgebruikers van onze UV glow haarkrijt zijn ondernemers; horeca ondernemers, festival organisatoren en retailers. De UV glow haarkrijt wordt gebruikt om net dat extra beetje entertainment te leveren in de horeca of tijdens uw event. Vaak zien we tijdens festivals dames rondlopen met de UV haarkrijt die dit bij de gasten aanbrengen. Onder een UV licht geeft dit een extra dimensie aan uw evenement!
Daarnaast zijn onze UV glow producten erg in trek bij retailers. Onze UV producten en glow in the dark verf & make-up worden veel verkocht als impuls aankopen bij feestwinkels en andere fysieke winkels.
Uiteraard zijn ook de festivalgangers zelf een zeer belangrijke doelgroep voor deze UV glow kleurkrijt. Vooral onder dames is het tegenwoordig "in" om op ieder festival een ander kleur haar te hebben. Onze UV glow kleurkrijt maakt dit mogelijk EN gaat nog verder vanwege zijn fantastische UV effect!

UV glow haar kleurkrijt online kopen bij De Horeca Bazaar!De Horeca Bazaar biedt al haar feestartikelen en party gadgets aan met de laagste prijsgarantie! Hoe kan dat? Heel eenvoudig. Wij zijn zelf importeur van onze UV producten en andere feestartikelen, hierdoor hebben we niet te maken met de dure tussenhandel en kunnen we deze marge weer verrekenen in een lagere prijs voor onze klanten. Daar komt bovenop dat wij onze producten enorm grootschalig inkopen waardoor we schaalvoordelen kunnen realiseren. Deze twee inkoopvoordelen opgeteld zorgt ervoor dat wij ten allen tijden de laagste prijs kunnen garanderen. Elders goedkoper? Wij passen direct onze prijzen aan!
Omdat wij de UV producten en Glow in the dark verf enorm grootschalig inkopen (net al onze andere feestartikelen) kunnen we deze altijd uit voorraad leveren. Vandaag voor 15:00 uur uw UV producten kopen = de volgende dag al bij u in huis!

Slechts 6 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
3.99