De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV glow haarkrijt - Geel

Unieke UV sensatie; kleur je haar geel met deze hair chalk voor je haar!

Nederland is een festivalland. Bezoekers en festivalgangers verwachten steeds meer beleving, steeds meer sensatie en steeds meer entertainment op een festival. Dit geldt overigens ook voor de horeca; eisen komen steeds hoger te liggen en de festivalgangers raken verwend. Non-stop entertainment is nodig om uw bezoekers het Wow-effect te geven! Het wow-effect is een steeds belangrijker wordend begrip in ons uitgaansleven en wij zorgen daarvoor! De gele UV glow haarkrijt is de nieuwste sensatie aangeboden door De Horeca Bazaar!

Hoe werkt deze UV glow haarkrijt precies?Heel eenvoudig! De UV glow haarkrijt gaat gepaard met een aanbreng sponsje waarmee je het UV glow haarkrijt erg makkelijk op het haar aan kan brengen. Wanneer u het UV haarkrijt heeft aangebracht op het haar, geeft het UV krijt een erg mooie gele kleur op uw haar. Wanneer u echter met de UV glow haarkrijt in een UV licht of Blacklight stapt..... WOW! Uw haar heeft een lichtgevend effect en geeft werkelijk een fantastische glow ervaring!
De UV glow haarkrijt is erg makkelijk weer uit te wassen met shampoo.

UV glow hair chalk als festival gadget, party gadget en horeca gadget!UV glow haarkrijt is onwijs populair geworden in een zeer korte tijd. Het product is pas een jaar verkrijgbaar en is nu al wereldwijd een absolute hit! De gele UV glow haarkrijt wordt erg veel besteld door festival organisatoren en horeca eigenaren. Deze ondernemers kopen het product in om hun gasten te vermaken en te entertainen.
Daarnaast zijn ook ondernemers van feestwinkels en andere retailers grootgebruikers van onze UV glow haarkrijt; het ideale product dat men als impuls meeneemt in uw winkel.
Last but not least; wij werken met onze staffelprijzen om onze UV glow producten en feestartikelen bereikbaar te maken voor een breed publiek. Dat is de reden dat wij onze UV glow haarkrijt al aanbieden vanaf 1 stuk. Dit zorgt ervoor dat de UV glow haarkrijt ook beschikbaar is voor festivalgangers zelf en ander uitgaanspubliek. We merken dat vooral festivalgangers zeer geinteresseerd zijn in onze UV glow haarkrijt. Dames willen ieder festival weer iets anders met hun haar. Onze UV glow haarkrijt geeft u de ultieme mogelijkheid om dit te doen!

UV glow haarkrijt kopen bij De Horeca Bazaar!Deze ultieme festival gadget is bij De Horeca Bazaar te koop met de laagste prijsgarantie! Hoekan dat vraagt u zich af? Heel simpel. Wij kopen al onze feestartikelen, party gadgets en festival must haves direct in bij de bron, namelijk bij de fabrikant. Hierdoor snijden we de dure tussenhandelaren uit het proces en geven we deze marge terug aan onze klanten. Daarnaast kopen we het UV glow haarkrijt enorm grootschalig in, daarmee creëren we ook nog eens enorme schaalvoordelen. Beide inkoopvoordelen samen genomen geeft ons de mogelijkheid om altijd de laagste prijs te garanderen aan onze relaties.
Maar dat is niet het enige. Vanwege het feit dat wij onze UV glow haarkrijt zo enorm grootschalig inkopen, kunnen we altijd uit voorraad leveren. Wij bieden dan ook een 24-uurs service voor onze feestartikelen; vandaag voor 15:00 uur bestellen is de volgende dag al in huis!

Slechts 7 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 1940
9.1
1940 Beoordelingen
"Snelle bezorging
Was snel in huis"
3.99