De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV glow hair chalk is de nieuwste festival gadget van dit jaar!

UV glow haarkrijt is de nieuwste UV sensatie! Nu ook verkrijgbaar in Nederland. Met de laagste prijsgarantie UV producten kopen doet u bij De Horeca Bazaar!

Filters
Geel
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
haarkrijt geel neon glow in the dark

UV glow haarkrijt - Geel

Unieke UV sensatie; kleur je haar geel met deze hair chalk voor je haar!

Vanaf
3,09
Per stuk
haarkrijt rood full moon party neon

UV glow haarkrijt - Rood

De party gadget van deze tijd; kleur je haar in iedere gewenste kleur met deze hair chalk!

Vanaf
3,09
Per stuk
haarkrijt roze neon full moon

UV glow haarkrijt - Roze

De nieuwste UV sensatie! DE horeca en festival gadget van dit moment!

Vanaf
3,09
Per stuk

Feestartikelen, party gadgets en andere belevingsproducten worden steeds belangrijker. We kennen allemaal de absolute sfeermakers als de Led foam sticks, de confetti kanonnen en bijvoorbeeld de Hawaii kransen. Tegenwoordig gaat de ontwikkeling van nieuwe belevings- en sfeerproducten echter steeds sneller. De nieuwste ontwikkeling op dit gebied is onze UV glow haarkrijt! De festival sensatie van dit jaar! Wij zijn dan ook erg trots dat we dit nieuwste UV product op hebben kunnen nemen in ons assortiment!

Waarom UV glow haarkrijt?

Onze UV glow haarkrijt wordt vaak grootschalig ingekocht door horeca eigenaren, festival organisatoren en andere ondernemers van events. De UV glow haarkrijt past perfect in het booming concept van glow in the dark evenementen, neon parties, glow runs en bijvoorbeeld de full moon feesten. Wanneer u een dusdanig concept neerzet, kunt u niet om onze UV glow haarkrijt heen. Het spectaculaire effect geeft het absolute WOW-effect onder uw gasten!
Ook particulieren kopen massaal deze UV haarkleuring. Wanneer u naar een feestje of festival gaat is het natuurlijk erg gaaf om iedere keer een andere haarkleur te hebben. Met deze UV glow haarkleuring is het daarmee nog niet klaar; wanneer uw haar in aanraking komt met een Blacklight, dan bent u letterlijk het stralende middelpunt van dit event!

Hoe werkt deze UV glow hair chalk precies?

Ten eerste is het goed om te weten dat onze UV glow haarkrijt is gefabriceerd in Engeland. Dit nieuwste UV product is volledig CE gekeurd en cosmetisch getest. Wij bieden de UV haarkrijt aan in zes verschillende kleuren; oranje, blauw, groen, rood, roze en geel.
UV haarkrijt is zeer makkelijk te gebruiken en aan te brengen op het haar. Door middel van het bijgevoegde aanbreng sponsje is het UV haarkrijt makkelijk aan te brengen en te verdelen over het haar. U kunt ervoor kiezen om uw gehele hgaar te kleuren, of slechts delen ervan. In regulier daglicht geeft de UV haarkrijt een mooie kleur aan uw haar. Echter wanneer dit UV product in aanraking komt met een Blacklight of ander UV licht, dan licht het aangebrachte deel van uw haar helemaal op.
Verder is het goed om te weten dat de UV glow haarkrijt erg makkelijk uit het haar te spoelen is met shampoo.

UV en glow in the dark feestartikelen kopen tegen de laagste prijs!

De Horeca Bazaar biedt u op alle producten de garantie op de laagste prijs! Dit kunnen wij doen omdat we al onze feestartikelen direct bij de bron importeren; wij doen dan ook geen zaken met tussenhandelaren. Door op deze manier te werken, creëren we de grootste marge die we vervolgens teruggeven aan onze klanten. Daarnaast importeren we al onze feestartikelen en party benodigdheden dusdanig grootschalig dat we ook daar enorme inkoopvoordelen mee realiseren. Wij bieden u dus de laagste prijsgarantie. Ziet u ons product elders goedkoper? Wij passen onze prijzen aan en maken het verschil met u goed!
Doordat wij al onze Feestartikelen dusdanig grootschalig inkopen, kunnen we al onze producten uit voorraad leveren en onze 24-uur service waarmaken. Uw feestartikelen kopen voor 18:00 uur = de volgende dag al in huis!

9.1
Snel geleverd alleen microfoons waren erg slecht opblaadbaar of niet
Snel geleverd en leuke gadjets die niet overal verkrijgbaar zijn
Gewoon in 1 woord geweldig!!
Stellen ons nooit teleur. Ga zo door.
Top !!!
Heel snel !! En goed materiaal !!
Je krijgt wat je besteld!
Prima prijs/kwaliteit verhouding, de bestelling klopte helemaal en ik had alles binnen 2 dagen in huis. Ik ga hier vaker bestellen!