Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Glow in the dark verf & SFX make-up › UV glow haarkrijt

6 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

UV glow hair chalk is de nieuwste festival gadget van dit jaar!

Feestartikelen, party gadgets en andere belevingsproducten worden steeds belangrijker. We kennen allemaal de absolute sfeermakers als de Led foam sticks, de confetti kanonnen en bijvoorbeeld de Hawaii slingers. Tegenwoordig gaat de ontwikkeling van nieuwe belevings- en sfeerproducten echter steeds sneller. De nieuwste ontwikkeling op dit gebied is onze UV glow haarkrijt! De festival sensatie van dit jaar! Wij zijn dan ook erg trots dat we dit nieuwste UV product op hebben kunnen nemen in ons assortiment!

Waarom UV glow haarkrijt?


Onze UV glow haarkrijt wordt vaak grootschalig ingekocht door horeca eigenaren, festival organisatoren en andere ondernemers van events. De UV glow haarkrijt past perfect in het booming concept van glow in the dark evenementen, neon parties, glow runs en bijvoorbeeld de full moon feesten. Wanneer u een dusdanig concept neerzet, kunt u niet om onze UV glow haarkrijt heen. Het spectaculaire effect geeft het absolute WOW-effect onder uw gasten!
Ook particulieren kopen massaal deze UV haarkleuring. Wanneer u naar een feestje of festival gaat is het natuurlijk erg gaaf om iedere keer een andere haarkleur te hebben. Met deze UV glow haarkleuring is het daarmee nog niet klaar; wanneer uw haar in aanraking komt met een Blacklight, dan bent u letterlijk het stralende middelpunt van dit event!

Hoe werkt deze UV glow hair chalk precies?


Ten eerste is het goed om te weten dat onze UV glow haarkrijt is gefabriceerd in Engeland. Dit nieuwste UV product is volledig CE gekeurd en cosmetisch getest. Wij bieden de UV haarkrijt aan in zes verschillende kleuren; oranje, blauw, groen, rood, roze en geel.
UV haarkrijt is zeer makkelijk te gebruiken en aan te brengen op het haar. Door middel van het bijgevoegde aanbreng sponsje is het UV haarkrijt makkelijk aan te brengen en te verdelen over het haar. U kunt ervoor kiezen om uw gehele hgaar te kleuren, of slechts delen ervan. In regulier daglicht geeft de UV haarkrijt een mooie kleur aan uw haar. Echter wanneer dit UV product in aanraking komt met een Blacklight of ander UV licht, dan licht het aangebrachte deel van uw haar helemaal op.
Verder is het goed om te weten dat de UV glow haarkrijt erg makkelijk uit het haar te spoelen is met shampoo.

UV en glow in the dark feestartikelen kopen tegen de laagste prijs!


De Horeca Bazaar biedt u op alle producten de garantie op de laagste prijs! Dit kunnen wij doen omdat we al onze feestartikelen direct bij de bron importeren; wij doen dan ook geen zaken met tussenhandelaren. Door op deze manier te werken, creëren we de grootste marge die we vervolgens teruggeven aan onze klanten. Daarnaast importeren we al onze feestartikelen en party benodigdheden dusdanig grootschalig dat we ook daar enorme inkoopvoordelen mee realiseren. Wij bieden u dus de laagste prijsgarantie. Ziet u ons product elders goedkoper? Wij passen onze prijzen aan en maken het verschil met u goed!
Doordat wij al onze Feestartikelen en glow in the dark producten dusdanig grootschalig inkopen, kunnen we al onze producten uit voorraad leveren en onze 24-uur service waarmaken. Uw feestartikelen kopen voor 15:00 uur = de volgende dag al in huis!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.