De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV Glitter face & body gel 10ml - UV candy pink

UV glitter gel voor een schitterend glow in the dark effect op lichaam en gezicht!

Deze nieuwste innovatie op het gebied van huidversiering is de absolute mode trend van het moment; nooit eerder was er een product dat de schitterende glans van glitters combineerde met het magische effect van glow in the dark! Deze enorme hype is in het buitenland al mega groots en begint nu ook Nederland te veroveren. maak je eigen lichtgevende, glitter tatoeages of creëer de meest intense glow in the dark patronen met onze vernieuwende UV glow in the dark gel!

UV glow glitter gel voor lichaam en gezicht; voor is het?

Onze UV producten worden veel gekocht door grootgebruikers zoals full moon parties, glow runs en neon feesten. Vanwege de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar, zijn wij een zeer interessante leverancier voor festivals, feestjes en events. Maar ook winkeliers zijn goede afnemers van onze UV glitter gel.
Het feit dat professionals van Estee Lauder, Lush, Nivea en L'oreal gebruik maken van deze nieuwste UV glow in the rage, zegt genoeg over de kwaliteit van dit UV product. Het wordt onder andere toegepast voor (club) danseressen, fotomodellen, en voor fotoreportages met BNers voor magazines.
Het feit dat wij de UV glitter gel al vanaf 1 tube beschikbaar stellen, zorgt ervoor dat iedereen gebruik kan maken van deze unieke UV glitter sensatie! Eigenlijk is het een party product voor het gehele jaar. Festivalbezoekers, voor in de club, bij sjieke feestjes, gala's, nieuwjaarsparty, etc, etc; onze UV glitter gel is een toevoeging voor ieder feest en voor iedere outfit!

Hoe werkt de UV glitter gel precies?

Onze UV glitter gel is cosmetisch getest en voldoet uiteraard aan alle eisen. De UV glitter gel is uniek in zijn soort; het combineert de charme van het glittereffect met de mega populaire glow in the dark hype van de laatste jaren!
Ten eerste geeft de UV glitter gel een waanzinnig glitterend effect op de huid, en combineert dit met de glow in the dark eigenschap onder blacklight of ander UV licht. U zult dus dubbel "shinen" wanneer u onder UV licht staat! Maar ook buiten UV licht zult u enorm opvallen met deze glittersensatie!
UV glitter gel is makkelijk te combineren met onze reguliere UV neon verf. Hierdoor kunt u de glitters subtiel houden en het UV effect optimaliseren. Breng the mooiste glow in the dark UV tatoeages en patronen aan met onze UV verf en UV glitter gel!

Soms is er nog wat onduidelijkheid over de verschillen tussen UV glow verf /make-up en glow in the dark verf. Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Hoe breng ik de UV glitter gel aan op lichaam of gezicht?

UV glitter gel is erg makkelijk aan te brengen op de huid. Dit kan op verschillende manieren en de meest geschikte methode is ook afhankelijk van de tekeningen/patronen die u wenst aan te brengen. Voor grove lijnen en huidtekeningen kunt u de UV glitter gel aanbrengen vanuit de tube direct op de huid. Voor een iets fijnere aanbreng en meer precieze patronen en tekeningen, kunt u de UV glitter gel op de huid aanbrengen met de vingertoppen. De laatste, en meest verfijnde, manier van aanbrengen is met behulp van een penceel. Door het gebruik van een penceel kunt u zeer gedetailleerde glow in the dark UV tatoeages, tekeningen en patronen op de huid aanbrengen. De glitterende, in UV licht oplichtende gel is werkelijk een lust voor het oog!
Wanneer u de glitter gel combineert met onze normale UV neon verf, creëert u een optimaal effect door de eerste laag enigszins te laten drogen voordat u de tweede laag aanbrengt.

UV glow glitter gel voor lichaam en gezicht bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar staat voor kwaliteit, innovativiteit en beleving. Wij zoeken producten die aansluiten bij deze belangrijke pijlers en een werkelijke toevoeging zijn voor ons assortiment. daarbij zoeken wij de beste producenten. Wij importeren onze feestartikelen en party gadgets direct bij de bron en importeren deze dan op zeer grote schaal. Op deze manier creëren we dubbele inkoopvoordelen waardoor we vervolgens ook weer de beste prijzen kunnen garanderen. Dat zorgt er weer voor dat wij een aantrekkelijke leverancier zijn voor grootgebruikers zoals festivals, evenementen, horeca en winkeliers.
Deze UV glitter gel "candy pink" gaat als een speer. Door de enorme populariteit van de glow in the dark feesten zoals full moon parties, neon runs en andere glow in the dark thema feesten is de vraag naar de UV glitter gel enorm! Wij zorgen dan ook

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"