De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Blacklight face&bodypaint 13ml - Paars

UV glow neon verf, unieke party gadget voor lichaam en gezicht!

Glow in the dark verf, UV make-up en andere lichtgevende neon producten zijn onwijs populair geworden de afgelopen jaren. In een uitgaanswereld waarin beleving centraal is komen te staan, daar merken we dat creatieve ideeën en concepten steeds meer aanslaan. Voor een relatief lage prijs kunnen horeca eigenaren en festival organisaties vermakende feesten neerzetten zonder de enorme bedragen aan DJs uit te hoven geven. Da is de reden dat deze neon UV verf een van onze absolute hardlopers is onder de feestartikelen!

Paarse neon UV verf voor Full moon parties, glow runs en andere glow in the dark comcepten!

De enorme rage van glow in the dark concepten en lichtgevende UV verf is niet los te koppelen van de vele jongeren die tegenwoordig backpackend door Azië trekken. Deze backpackers komen in aanraking met de mega populaire Full moon parties. Vanwege het feit dat de wereld steeds kleiner wordt, slaan deze gebruiken over naar Europa en dus ook naar Nederland. Deze glow in the dark rage heeft zich snel verpreid en nu zien we overal concepten met een glow in the dark of neon tintje; glow runs, neon parties, etc. Horeca eigenaren en festival organisatoren spelen hier slim op in; op deze manier kunnen ze relatief goedkope concepten neerzetten die een enorme totaalbeleving creëren!

Hoe werkt deze neon UV verf precies?

Heel simpel! Breng de lichtgevende neon UV verf aan op het lichaam of op het gezicht. Onze UV verf is van zeer hoge kwaliteit en voldoet aan alle eisen met betrekking tot cosmetica. Deze neon kleurige paarse verf geeft al een zeer opvallend effect in regulier daglicht, maar wanneer je met de UV verf eenmaal in een UV-licht of ander type blacklight komt..... WOW! De UV neon verf licht prachtig op en geeft een schitterend resultaat! Niet voor niets is dit product ook erg populair onder het uitgaanspubliek.

UV glow verf en glow in the dark verf tegen de laagste prijs van Nederland!

Zoals gezegd is onze UV verf van de hoogste kwaliteit. Deze UV verf wordt geproduceerd in Engeland door de absolute marktleider op het gebied van glow in the dark verf en UV producten; PaintGlow. Wij zijn dan ook erg trots dat we officieel zakenpartner kunnen zijn van PaintGlow. Naast de hoogste kwaliteit bieden wij ook de allerlaagste prijs. Ergens anders goedkoper? Wij geven u het verschil terug en passen direct onze prijzen aan. Wij kopen de glow in the dak verf en UV producten dermate grootschalig in, dat we altijd de laagste prijs kunnen bedingen. Uiteraard doen we ook direct zaken met de fabrikant, zonder dat er tussenhandelaren aan te pas komen.
Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig importeren van onze glow in the dark verf en UV producten is dat wij altijd uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service kunnen garanderen. Uw glow in the dark verf of UV make-up vandaag voor 15:00 uur kopen = de volgende dag al bij u in huis!

Slechts 27 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.29