De Horeca Bazaar

Glow in the dark nagellak - Lichtroze

Partynails voor een complete partylook - 15ml

Glow in the dark evenementen of full moon feesten worden steeds populairder in Europa en in Nederland. Alles moet licht geven, alles moet opvallen! In deze trend komen er meer en meer feestartikelen in de categorie "lichtgevende gadgets". Zo ook de glow in the dark nagellak! Deze lichtgevende nagellak komt tot leven in UV licht of onder blacklight verlichting! Glow in the dark gadgets worden ook erg veel gebruikt bij Halloween feesten, droppings, speurtochten of in spookhuizen. Uiteraard is de glow in the dark nagellak ook erg geschikt om net wat meer op te vallen in uw favoriete uitgaansgelegenheid.

Bekijk onze informatie pagina, voor een verdere uitleg over de verschillen tussen UV glow producten en glow in the dark verf.

Uw glow in the dark nagellak online kopen doet u al vanaf 1 flesje. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van meer dan 120 flesjes lichtgevende nagellak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een zeer scherpe offerte op maat.

Lichtgevende nagellak online kopen doet u bij De Horeca Bazaar! De webshop voor al uw scherp geprijsde feestartikelen!
lichtroze nagellak glow in the dark nail polish roze
1 10 1345
9.1
1345 Beoordelingen
"Top firma!
Ik zocht nog wat party cadgets voor een kidsdiscofeest.. Ff online check, en kwam gelijk postief uit bij de horeca bazaar.. Duidelijke/overzichtelijke site/veel aanb..."
Ook iets voor jou?