De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter eyeliner - roze

Prachtige roze glitter eyeliner voor een prachtige aanvulling op uw outfit!

VOOR WIE IS DE ROZE GLITTER EYELINER?

Als je denkt aan roze thema’s denk je meteen aan de roze maandag of de gay pride, zo zijn er een hoop gelegenheden waarbij de roze glitter eyeliner van toepassing zou kunnen zijn. Dit product is nieuw in het assortiment van De Horeca Bazaar omdat het een ware eyecatcher is en erg goed zal aansluiten bij bepaalde feestthema’s! Denk bijvoorbeeld een aan de roze glitter eyeliner in combinatie met roze neon verf of met een van onze roze led hoedjes! Je word het middelpunt van de dag.

HOE WERKT DE ROZE GLITTER EYELINER?

Het is als aller eerst belangrijk om te melden dat alle cosmetische glitter producten zijn gekeurd en hebben voldaan aan de eisen die Europa heeft op gebied van cosmetica. De eyeliners zijn erg makkelijk aan te brengen en zal direct het prachtige glitter effect geven! Aan alle feestjes komt helaas een einde.. het is daarom wel gelukkig wel zo dat de eyeliner makkelijk te verwijderen is. Maar geen zorgen, er zit genoeg in om voor het volgende feest weer minstens zo te stralen als de vorige keer!

DE GLITTER EYELINERS VAN DE HORECA BAZAAR!

De Horeca Bazaar volgt altijd de laatste trends op het gebied van uitgaan en festivals. Het toevoegen van de glitter eyeliners kon niet worden nagelaten, je ziet het tegenwoordig overal! De glitter make-up is iets wat erg populair is en waarmee mensen zich kunnen onderscheiden van de grote feestmenigte. Het is natuurlijk niet onbelangrijk dat de kwaliteit van deze producten erg goed is, en dat ook nog eens voor de allerlaagste prijs van Nederland! De Horeca Bazaar kan deze prijzen hanteren vanwege de directe inkoop bij de bron. Dit zorgt ervoor dat de tussenhandelaar wegblijft en de marges hoog blijven, hierdoor kunnen we zorgen dat we alleen de allerbeste prijs hebben voor onze klant, voor u dus! Voor alle producten geldt: voor 18:00 besteld = morgen al in huis.

Slechts 2 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2684
9.1
2684 Beoordelingen
"Snel geleverd alleen microfoons waren erg slecht opblaadbaar of niet
Snel geleverd en leuke gadjets die niet overal verkrijgbaar zijn"
3.5