De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Body glitters - Mystic Mermaid

Blauw/groene Mystic Mermaid body glitters kopen voor een uniek thema!

Een keer een andere look op het festival proberen? Dan kan je onze body glitters kopen! met deze blauw/groene body glitters die een paarse glinstering reflecteren ben jij een echte trend zetter! Maar wees er snel bij want de Body glitters worden steeds populairder op festivals en je ziet er steeds meer dames mee rond lopen. Het wordt zelfs zo populair op festivals dat je af en toe al kraampjes ziet staan die deze body glitters verkopen en professioneel aanbrengen. Een perfecte kans natuurlijk om je festival zo een extra sfeertje te geven. De body glitter zit in een handig klein doosje waardoor deze makkelijk overal mee naar toe kan.

Hoe gebruik je de body glitters?

Je brengt de body glitter aan door middel van een bevestigingsgel (let op: deze is niet meegeleverd) je smeert deze met je vingertopje of borsteltje op bijvoorbeeld je wang en plakt vervolgens de glitters erop. Nadat je uitgefeest bent kunnen de body glitters er gemakkelijk weer vanaf gehaald worden met een make-up verwijderaar. Deze body glitter kopen met nog een ander product? Een aanrader is om de body glitter te combineren met onze UV glow & glitter lichaamsgel.

Body glitters kopen bij De Horeca Bazaar

Body glitters kopen doe je natuurlijk bij De Horeca Bazaar aangezien wij de laagste prijsgarantie bieden! Dit kunnen wij mogelijk maken door grootschalig in te kopen bij de rechtstreekse fabrikant en zo de tussenhandelaar uit beeld te laten. Deze marge die wordt weer terug gegeven aan onze klant. Grootschalig inkopen heeft meer dan één voordeel, hierdoor hebben wij namelijk altijd alles op voorraad en kan snel geleverd worden, waar natuurlijk deze body glitter ook onder valt! Als u de body glitter vandaag voor 18:00 uur besteld, wordt die morgen bezorgt.

Slechts 11 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2684
9.1
2684 Beoordelingen
"Snel geleverd alleen microfoons waren erg slecht opblaadbaar of niet
Snel geleverd en leuke gadjets die niet overal verkrijgbaar zijn"
4.71