De Horeca Bazaar

Body glitters - Helter Skelter

Paarse Helter Skelter body glitters kopen voor ieder festival!

De Helter Skelter body glitter zorgt voor de ultieme festival look! Schitter op de dansvloer met wat glitters op je gezicht, in je haar, op je nagels, enz. tegenwoordig zijn er steeds meer trends en vernieuwingen op het festival en feest gebied. De body glitters zijn daar één van! Er komen steeds meer festivals met kraampjes waar je deze body glitter kunt kopen en laten aanbrengen. Maak indruk op je vrienden en vriendinnen om met deze mooie glitters op het festival op te komen dagen. Deze mooie paarse kleur kan bijvoorbeeld De body glitters worden geleverd in een handig klein doosje die overal mee naar toe kan. Heb je een feest op paarse vrijdag? Perfect om deze body glitter kleur te dragen!

Body glitters in gebruik

De body glitters zijn op eigenlijk overal aan te brengen maar de populairste plaatsen zijn onder de ogen/op de wang, in het haar en op de nagels. Je brengt de body glitters aan met behulp van de bevestigingsgel. Deze doe je op een borsteltje of op je vingertop en smeer je op de huid, daarna breng je de body glitters aan op de gel. Na uitgeschitterd te zijn op dat ene gave festival, verwijder je de body glitters weer makkelijk met een make-up verwijderaar. Iets anders bij de body glitters kopen? De UV glow & glitter lichaamsgel is een uitstekende combo met de body glitters.

Body glitters kopen bij De Horeca Bazaar

Body glitters kopen voor de laagste prijs van Nederland doe je natuurlijk bij De Horeca Bazaar. Wij hebben namelijk de laagste prijsgarantie! Hoe krijgen we dat voor elkaar vraag je je misschien af? Door grootschalig in te kopen bij de originele producent creëren we grote stapelkortingen en kunnen zo onze producten voor een lage prijs blijven verkopen. Hierdoor hebben wij ook altijd alles op voorraad en kan dus altijd geleverd worden. Wanneer u de body glitters voor 16:00 besteld zijn ze de volgende dag al geleverd!
paarse glitters full moon lijm voor glitters paars glow
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."