De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Shotglaasje aan regenboog koord

Roze feestartikelen tegen de laagste prijs; roze shotglaasjes aan koord!

Roze themafeesten zijn ongekend populair. Mega evenementen als Roze Maandag in Tilburg en de Gay Pride in Amsterdam zijn toonaangevende roze evenementen die de laatste jaren ongekend zijn gegroeid in omvang en bezoekersaantallen. Uiteraard gaan deze roze evenementen gepaard met roze feestartikelen die deze "gay" evenementen meer body en uitstraling geven. De Horeca Bazaar biedt de leukste en unieke roze feestartikelen voor de laagste prijs, zoals deze roze shotglaasjes aan koord. Een superleuke gadget voor een roze evenement!

Roze feestartikelen; roze shotglaasjes aan koord, leuke roze accessoire!De vraag naar roze feestartikelen groeit enorm hard. Zoals gezegd ligt de reden onder andere bij de enorme groei van de roze feesten als Roze Maandag in Tilburg en bijvoorbeeld de Gay Pride is Amsterdam. Ook de "roze kroegen", met als belangrijkste doelgroep de gay community, groeien erg hard!
Wij bieden u daarom de leukste roze gadgets en roze feestartikelen, zoals deze roze shotglaasjes aan koord. Door deze uit te delen aan uw publiek, of te laten dragen door uw personeel, krijgt het roze themafeest weer net wat meer uitstraling.
Deze roze shotglaasjes aan koord verkopen wij overigens ook erg veel aan wederverkopers; denk aan feestwinkels, marktkramen en braderieën. Vanwege onze extreem lage prijzen is er op onze producten nog genoeg te verdienen voor wederverkopers.

Roze feestartikelen tegen de laagste prijs van Nederland!Roze feestartikelen, roze feestdecoratie en roze party gadgets, De Horeca Bazaar richt zich op het leukste en meest brede assortiment (roze) party items van Nederland! Maar daar laten wij het niet bij! Wij bieden al onze roze feestartikelen aan met de garantie op de laagste prijs! Hoe wij dat kunnen beloven? Simpel! Wij kopen onze producten enorm grootschalig in, waardoor we enorme inkoopvoordelen realiseren. Deze inkoopvoordelen zorgen er weer voor dat wij de prijs van onze roze feestartikelen lager kunnen zetten dan de concurrentie. Op deze manier garanderen wij altijd de laagste prijs. Ziet u dit roze shotglaasje aan koord bijvoorbeeld elders online goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan!
Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze producten is dat we altijd uit zeer ruime voorraad kunnen leveren. Als u deze roze shotglaasjes aan koord voor 18:00 uur online besteld, is het morgen bij u in huis!

Nog 38 set op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2147
9.1
2147 Beoordelingen
"goede service
Goed assortiment tegen prima prijzen. Supersnelle levering"
18.38