De Horeca Bazaar

Roze mega ballonnen - 130cm

Gigantische mega ballonnen, als roze sfeermaker of decoratie!

Feestartikelen worden steeds belangrijker in onze uitgaanswereld. Waar we voorheen a genoeg gasten trokken met leuke muziek en wat vrolijke verlichting, daar is er tegenwoordig meer nodig om het kritische uitgaanspubliek voor uw horecagelegenheid of event te winnen. We zien dan ook een enorme opkomst aan themafeesten en speciale feestdagen. Denk aan de enorme populariteit van themafeesten als Halloween, Oktoberfest, Valentijnsdag en bijvoorbeeld ook Sint Patricksday. Deze feestdagen zijn in korte tijd gehyped tot dagen waarop horecagelegenheden en festival organisaties makkelijk inspringen om net weer wat anders te doen dan andere. Een themafeest dat ook enorm aan de weg timmert, zijn de "pink parties". Deze roze feesten kennen we natuurlijk allemaal; denk aan de Gay Pride in Amsterdam, of de roze Maandag tijdens de Tilburgse kermis. Deze roze themafeesten vragen natuurlijk om roze feestartikelen!

Roze mega ballonnen; nummer een onder de roze feestartikelen!


De vraag naar roze feestartikelen is enorm groeiende! Gestuwd door de ontwikkeling van de roze feesten als de Gay Pride en Roze Maandag, groeit ook de vraag naar roze feestartikelen en roze feestdecoratie gestaag door. Bij roze feestartikelen denk je wellicht als eerste aan roze ballonnen. Roze ballonnen zijn natuurlijk een absolute must op uw feestje of evenement. Maar deze roze ballonnen zijn anders dan anders. Dit zijn roze mega ballonnen met een doorsnee van 130cm!
Deze roze mega ballonnen zijn een absolute eyecatcher voor uw evenement of festival. Less is more zeggen ze tegenwoordig vaak en daar zijn deze roze mega ballonnen het levende bewijs van. Wanneer u deze mega grote roze ballonnen gebruikt ter decoratie van uw pink party, dan is de rest van de feestartikelen overbodig!

Roze mega ballonnen kopen met laagste prijsgarantie!


De Horeca Bazaar is gericht op horeca en evenementen. Wij zijn druk bezig om een one stop shop te worden voor onze branche. daarbij richten we ons ook op de leukste en meest brede assortiment roze feestartikelen, om zo uw roze event tot een succes te maken! Echter stoppen we daar niet! Wij bieden al onze roze feestartikelen aan tegen de laagste prijs van Europa! Ziet u deze roze mega ballonnen bijvoorbeeld ergens anders online tegen een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan!
Wij leveren de roze mega ballonnen ook altijd uit voorraad; uw roze ballonnen voor 16:00 uur online bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!
Mooie ballonnen tegen lage prijzen
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."
Ook iets voor jou?
Roze Hawaii krans

Hawaii krans - Roze

Roze Hawaii slingers, de goedkoopste van Nederland! Bestel uw hwaii kransen vandaag nog online en u kunt morgen al beginnen met het feestje. 24-uurs-service

Vanaf
0,24
Per stuk
Goedkope lichtgevende glow sticks roze

Glowsticks - Roze

Populaire breaklights ofwel lichtgevende armbandjes, nu ook in roze. de glow sticks zijn een toegevoegde waarde voor ieder feestje, evenement of bruiloft.

0,05
0,04
Per stuk
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk