De Horeca Bazaar

Roze LED ballonnen

Roze ballonnen met een LED lampje, ultieme versiering voor in de vroege uurtjes!

Roze feestartikelen zijn enorm in trek! Evenementen en festivals die als thema "roze" of "gay" zijn, groeien met de dag. Denk aan Roze Maandag in Tilburg of de Gay Pride in Amsterdam. Beide evenementen zijn enorm gegroeid de laatste jaren. Ook horecagelegenheden die volledig georiënteerd zijn op de gay community, groeien erg hard. Ook voor de roze feestartikelen bent u bij De Horeca Bazaar aan het juiste adres. Deze roze led ballonnen zijn een van onze hardlopers!

Roze feestartikelen en roze led ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland!


Vanwege de enorme vraag naar roze feestartikelen, groeit ons assortiment roze artikelen erg snel! Onder de roze artikelen zijn deze roze led ballonnen zeker een hardloper! Wij bieden niet alleen het leukste assortiment roze artikelen, wij bieden het volledige assortiment ook nog eens met de garantie op de laagste prijs van Nederland en België!
Ook leveren wij a onze producten uit voorraad; vandaag uw roze feestartikelen online kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!
Led ballonnen bestellen ballonnen met li Lichtgevende ballonnen met lampje Ballon met lampjes bestellen goedkoop Led ballonnen roze ballonnen bestellen
1 10 1347
9.1
1347 Beoordelingen
"Uitstekend!!!
Snelle reactie op mijn e-mail. Ontzettend vriendelijk personeel! Ik ben heel tevreden over de Horeca Bazaar."
Ook iets voor jou?
Goedkope lichtgevende glow sticks roze

Glowsticks - Roze

Populaire breaklights ofwel lichtgevende armbandjes, nu ook in roze. de glow sticks zijn een toegevoegde waarde voor ieder feestje, evenement of bruiloft.

0,05
0,04
Per stuk
Roze Hawaii krans

Hawaii krans - Roze

Roze Hawaii slingers, de goedkoopste van Nederland! Bestel uw hwaii kransen vandaag nog online en u kunt morgen al beginnen met het feestje. 24-uurs-service

Vanaf
0,24
Per stuk