De Horeca Bazaar

Roze decoratieve ballonnen - 30cm

Met roze deco ballonnen maak je prachtige decoratie zoals een ballonnenboog

Roze ballonnen zijn hot! Dat geldt overigens voor alle roze feestartikelen en roze feestdecoratie. Door de enorme opkomst van grootschalige roze en gay georiënteerde festivals en evenementen, groeit daarmee ook de vraag naar onze roze artikelen. Denk aan evenementen as Roze Maandag, Gay Pride en ook Roze Zaterdag is enorm in opkomst. Deze roze getinte evenementen groeien ontzettend hard. Ook merken we dat er steeds meer horecagelegenheden opkomen met de gay community als voornaamste doelgroep. Door deze snelle ontwikkelingen in de markt, groeit daarmee ook de vraag naar onze roze feestartikelen en roze feestdecoratie.

Roze decoratieve ballonnen tegen de laagste prijs!


Deze roze ballonnen zijn van professionele kwaliteit. Deze roze deco ballonnen worden specifiek erg veel gebruikt voor ballonnenbogen en ballonnen pilaren. Denk aan winkelopeningen, actiedagen, bedrijfsfeesten, etc. Wij bieden niet alleen het breedste assortiment roze feestartikelen. Wij bieden het ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe wij dat kunnen garanderen? Simpel! Wij kopen onze roze ballonnen en roze feestartikelen enorm grootschalig in en direct bij de fabrikant. Op deze manier creëren we schaalvoordelen die voor concurrenten lastig te evenaren zijn.
Vanwege deze inkoopvoordelen kunnen wij onze roze feestartikelen, en dus ook de roze ballonnen, aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland! Uw roze ballonnen voor 16:00 uur online bestellen = de volgende werkdag bij u in huis!
Online goedkope ballonnen bestellen
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."
Ook iets voor jou?
Lichtgevende led foam sticks

Foam sticks roze/paars

Led foam sticks zijn DE feestartikelen van dit jaar! Wij garanderen de laagste prijs op onze led foam sticks, vandaag bestellen is morgen al in huis!

Vanaf
0,54
Per stuk
Roze Hawaii krans

Hawaii krans - Roze

Roze Hawaii slingers, de goedkoopste van Nederland! Bestel uw hwaii kransen vandaag nog online en u kunt morgen al beginnen met het feestje. 24-uurs-service

Vanaf
0,24
Per stuk
Goedkope lichtgevende glow sticks roze

Glowsticks - Roze

Populaire breaklights ofwel lichtgevende armbandjes, nu ook in roze. de glow sticks zijn een toegevoegde waarde voor ieder feestje, evenement of bruiloft.

0,05
0,04
Per stuk