Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Feestdagen & Thema feesten › Roze artikelen

23 resultaten
28cm
50cm
80cm
Papier
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Unieke roze feestartikelen tegen de scherpste prijzen!

Themafeesten zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Waar horecagelegenheden en events vroeger nog "neutraal" waren, daar wordt er tegenwoordig steeds vaker een sausje overheen gegooid om het event gerichter te kunnen promoten onder de doelgroep. Daarbij zijn er een hoop themafeesten en feestdagen die over komen waaien vanuit andere landen; Halloween, Oktoberfest, St Patricksday, etc. Maar ook de "roze feesten" worden steeds populairder. Er zijn al een aantal enorme evenementen in Nederland, volledig gericht op de Gay Community. Uiteraard bieden wij ook voor deze events de leukste roze feestartikelen en accessoires!

Roze feestartikelen voor Gay Pride, Roze Maandag, Roze Zaterdag, etc

Bovenstaande events zijn slechts een greep van evenementen waarbij onze roze feestartikelen enorm grootschalig worden ingezet. In bovenstaande gevallen kleurt de volledige stad, prachtig om te zien. Uiteraard worden onze roze feestartikelen ingekocht door de organisatoren van deze evenementen om de roze mensenmassa nog meer kracht bij te zetten. Maar de gevestigde horecagelegenheden in de stad van het event doen uiteraard ook mee. De roze feestartikelen zijn dan een goedkope manier om het roze themafeest echt van de grond te krijgen! Doe eens gek en kies voor bedrukte kerstmutsjes.

Roze feestartikelen; ook voor wederverkopers en marktkooplieden!

Onze roze feestartikelen worden niet alleen erg goed verkocht aan horeca eigenaren en festival organisatoren; ook leveren wij erg veel led foam sticks roze/paars aan wederverkopers en marktkooplieden die deze roze feestartikelen weer doorverkopen aan de feestgangers. Met onze lage prijzen is het zeer interessant om de roze feestartikelen grootschalig in te kopen, en door te verkopen aan de feestgangers!

Roze feestartikelen kopen met de garantie op de laagste prijs van Europa!

Voor een leuk en uniek assortiment roze feestartikelen bent u bij ons aan het juiste adres! Maar dat is zeker niet het enige. Wij bieden onze unieke verzameling roze feestartikelen aan tegen de laagste prijs van Nederland, dat garanderen we! Wij importeren onze roze feestartikelen, en regenboog producten, altijd enorm grootschalig. Vanwege deze grootschalige import creëren wij inkoopvoordelen die niet te evenaren zijn. Wanneer u onze roze feestartikelen elders online goedkoper aangeboden ziet staan, dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met u goed. Roze feestartikelen online kopen doet u bij De Horeca Bazaar!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.