Roze artikelen

Thema feesten worden steeds populairder! Ook feesten gericht op de Gay scene raken steeds meer in trek. Daarbij zijn onze roze feestartikelen uiteraard onmisbaar!

incl BTW
excl BTW
Filters
Standaard
Prijs

Roze artikelen

Themafeesten zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Waar horecagelegenheden en events vroeger nog "neutraal" waren, daar wordt er tegenwoordig steeds vaker een sausje overheen gegooid om het event gerichter te kunnen promoten onder de doelgroep. Daarbij zijn er een hoop themafeesten en feestdagen die over komen waaien vanuit andere landen; Halloween, Oktoberfest, St Patricksday, etc. Maar ook de "roze feesten" worden steeds populairder. Er zijn al een aantal enorme evenementen in Nederland, volledig gericht op de Gay Community. Uiteraard bieden wij ook voor deze events de leukste roze feestartikelen en accessoires!

Roze feestartikelen voor Gay Pride, Roze Maandag, Roze Zaterdag, etc

Bovenstaande events zijn slechts een greep van evenementen waarbij onze roze feestartikelen enorm grootschalig worden ingezet. In bovenstaande gevallen kleurt de volledige stad, prachtig om te zien. Uiteraard worden onze roze feestartikelen ingekocht door de organisatoren van deze evenementen om de roze mensenmassa nog meer kracht bij te zetten. Maar de gevestigde horecagelegenheden in de stad van het event doen uiteraard ook mee. De roze feestartikelen zijn dan een goedkope manier om het roze themafeest echt van de grond te krijgen! Doe eens gek en kies voor bedrukte kerstmutsjes.

Roze feestartikelen; ook voor wederverkopers en marktkooplieden!

Onze roze feestartikelen worden niet alleen erg goed verkocht aan horeca eigenaren en festival organisatoren; ook leveren wij erg veel led foam sticks roze/paars aan wederverkopers en marktkooplieden die deze roze feestartikelen weer doorverkopen aan de feestgangers. Met onze lage prijzen is het zeer interessant om de roze feestartikelen grootschalig in te kopen, en door te verkopen aan de feestgangers!

Roze feestartikelen kopen met de garantie op de laagste prijs van Europa!

Voor een leuk en uniek assortiment roze feestartikelen bent u bij ons aan het juiste adres! Maar dat is zeker niet het enige. Wij bieden onze unieke verzameling roze feestartikelen aan tegen de laagste prijs van Nederland, dat garanderen we! Wij importeren onze roze feestartikelen, en regenboog producten, altijd enorm grootschalig. Vanwege deze grootschalige import creëren wij inkoopvoordelen die niet te evenaren zijn. Wanneer u onze roze feestartikelen elders online goedkoper aangeboden ziet staan, dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met u goed. Roze feestartikelen online kopen doet u bij De Horeca Bazaar!