De Horeca Bazaar

Ijsfontein - Prof. 60 sec - 3 stuks

Professionele ijsfonteinen met een opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

Ijsfontein prof. 60 sec 3 stuks kopen Ijsfontein prof. 60 sec 3 stuks goedkoop Ijsfontein prof. 60 sec 3 stuks bestellen
Je kan ze al bijna niet meer weg denken op een verjaardagstaart of op een dessert, de ijsfonteinen zijn een zeer populair product onder restauranteigenaren die bijvoorbeeld een jarige gast willen verrassen met een spetterend dessert inclusief sprankelende ijsfontein. De ijsfonteinen zijn tegenwoordig ook zeer populair bij avond- en nachthoreca gelegenheden. Zo geef je bijvoorbeeld extra sfeer als je de ijsfontein bij een fles champagne doen en zo zet je de gast echt in de spotlights. U laat uw gasten oplichten en geeft ze een ware VIP behandeling.

Voor wie zijn de ijsfonteinen ?


Omdat deze ijsfonteinen per 3 verpakt zijn, zijn ze ook zeer geschikt om als winkelier door te verkopen. Zo kunt u ze bijvoorbeeld doorverkopen in uw eigen winkel of als leuk extraatje bij grote bestellingen van bijvoorbeeld taarten. Zo legt u extra opties bij uw klant neer voor eventueel meer omzet. U kunt ze dan bijvoorbeeld aanbieden voor speciale gelegenheden. Ze worden geleverd in een nette blisterverpakking en zien er netjes uit voor de doorverkoop.

Zilverfonteinen voor iedere gelegenheid


Door de grote inzetbaarheid van het product kunt u ze overal voor gebruiken van desserts tot bottleservice, voor in elk restaurant, elke club of andere horeca gelegenheid. U moet altijd ijsfonteinen op voorraad hebben! De ijsfonteinen of zilverfonteinen kunnen zowel in de dag- als in de nachthoreca gebruikt worden. Dat maakt de ijsfontein onmisbaar voor iedere ondernemer die zijn gasten graag in de spotlight wil zetten.

Meer informatie over ons categorie 1 feestvuurwerk vind je in onze blog!

IJsfonteinen bij de horeca bazaar


Mocht u geïntresseerd zijn grotere verpakkingen dan hebben wij ook de ijsfonteinen per 24 stuks in ons assortiment. Wij hanteren ook bij dit product onze laagste prijs garantie, wij kopen namelijk onze producten direct bij de producent en zo creëren wij voor onze klanten veel prijsvoordeel. Is het product elders goedkoper? Dan passen wij onze prijs aan en besteld u overigens de ijsfonteinen 60 sec. voor 16:00 dan heeft u ze morgen in huis
( Nederland & België ).
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."
Ook iets voor jou?
Sterretjes 16cm goedkoop

Sterretjes - 16cm

Het feestvuurwerk voor jong en oud. Gegarandeerd voor de laagste prijs van Nederland.

Vanaf
0,02
Per stuk
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk