De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm oranje

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement!

Het streamer kanon is hot! Waar bij confetti kanonnen papiersnippers de lucht in gaan, trakteert het streamer kanon uw gasten op slierten die door de lucht gaan. Het belevingsgehalte van de streamer shooter is daarmee erg hoog. Het elektrisch streamer kanon is uitermate geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, in uw horecagelegenheid, feestelijke openingen of prive feestjes. Uiteraard zijn de streamer shooters ook een graag geziene festiavl gadget op grootschalige evenementen, festivals of popconcerten. Het streamer kanon is een traktatie voor uw gasten. Zorg ervoor dat een hoogtepunt ook daadwerkelijk een hoogtepunt wordt met de streamer shooters.

Het streamer kanon is al per stuk verkrijgbaar. Bent u geinteresseerd in de aanschaf van meer dan 520 streamer kanonnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.
40cm oranje
1 10 1345
9.1
1345 Beoordelingen
"Top firma!
Ik zocht nog wat party cadgets voor een kidsdiscofeest.. Ff online check, en kwam gelijk postief uit bij de horeca bazaar.. Duidelijke/overzichtelijke site/veel aanb..."