De Horeca Bazaar

Oktoberfest feest ballonnen - 28cm - blauw wit mix

De Oktoberfest feest ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland!

Ballon blauw wit Oktoberfest
Ballonnen, wie kent ze niet? Op iedere verjaardag, op ieder feest, of ieder festival zie u ze wel voorbij komen. Ballonnen zijn een van de eerste feestartikelen die ooit gebruikt zijn. Overal waar ballonnen zijn, is feest! Wij hebben een ruim assortiment in ballonnen, en vanaf nu ook zakken met Oktoberfest ballonnen!

De populariteit van Oktoberfest stijgt enorm!

Door de stijgende populariteit van Oktoberfest hebben wij ons assortiment uitgebreid met Oktoberfest artikelen, daar kunnen onze ballonnen natuurlijk niet ontbreken! De ballonnen zijn verpakt per 100 stuks, en gemixt met de kleuren van Oktoberfest!

Onze producent is Balloonia, gevestigd in Spanje. Deze fabrikant levert zeer hoge kwaliteit ballonnen tegen de laagste prijzen. Door de top kwaliteit van onze leverancier zijn de ballonnen geschikt om gevuld te worden met helium!

Oktoberfest ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij als De Horeca Bazaar kunnen u de laagste prijs garanderen. Wij kopen onze feestartikelen dusdanig groots in, dat we schaalvoordelen creëren die u terug kunt zien in de prijs! Bovendien is een voordeel van groots inkopen, dat wij onze ballonnen altijd op voorraad hebben. Als u uw Oktoberfest ballonnen voor 18:00 besteld zijn ze de volgende werkdag in huis!
1 10 1801
9.1
1801 Beoordelingen
"Super webshop
Snelle levering"