De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Red cups - Goud

Een prachtig alternatief van de red cups; red cups goud! Leuk voor bij Oud & Nieuw en kerst!

Je kent waarschijnlijk al lang de populaire American red cup, die je vaak ziet in de Amerikaanse series en film zoals American pie en Project X. Deze American red cups hebben hun populariteit gewonnen doordat in Amerika de alcohol grens aanzienlijk hoger ligt dan hier in Nederland. De American red cups werden hier gebruikt om te verbergen wat jongeren in hun glas hadden zitten. Dit is de reden dat de American red cups erg dekkend zijn! Doordat deze American red cups veel werden gebruikt in dus de Amerikaanse films, is de trend over komen waaien naar Nederland. Ook in Nederland zijn de American red cups enorm populair geworden! Dit is dan ook meteen de reden dat we de American red cups ook in andere kleuren in het assortiment hebben opgenomen. Waaronder deze gouden variant van de American red cups! Ga je een feest geven waar vooral jongeren aanwezig zijn? Dan raden wij je het ook zeker aan om naar onze shotglaasjes te kijken!

De gouden american red cups zijn perfect voor de feestdagen

De American red cups zijn natuurlijk enorm bekend door het drankspelletje "bierpong". Dit drankspel wordt veel gedaan op feestjes, waarbij twee mensen tegenover elkaar staan en een pingpong balletje in de ander zijn beker probeert te gooien. Wanneer de pingpong bal in de American red cup is gegooid moet diegene de inhoud daarvan op drinken. Wanneer je dit spelletje wilt doen bij een oud en nieuw feest of kerst feest is de rode kleur van de American red cups misschien niet helemaal in het thema. Om deze reden hebben we de gouden red cups opgenomen in het assortiment! Hiermee maak jij je thema helemaal compleet!

Gouden American red cups kopen tegen een bodemprijsje

Bij De Horeca Bazaar weet je gewoon dat je altijd goed zit met de prijs, kwaliteit en de service! We bieden namelijk al onze klanten de laagste prijsgarantie op al onze feestartikelen, waaronder natuurlijk deze gouden American red cups! Daarbij leveren wij een en al kwaliteit en staat de klant in elke situatie op nummer 1. Dus ook gouden American red cups kopen doet u online bij De Horeca Bazaar!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"