De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Zwembad noodle - Multicolor - 150cm

Zorg voor super gave foto's van je festival met deze foam noodles!

Festivals staan in het teken van muziek, dansen en beleving. Die eerste twee spreken bij elk festival voor zich. Maar die laatste wordt af en toe toch vergeten. Beleving heeft de festival bezoeker niet vanzelfsprekend. Daar moet jij als festival organisator alles voor uit de kast trekken. En denk dan niet alleen aan de aankleding van het festival zoals de mainstage, ingang, barre, noem zo maar op. Maar denk ook aan hoe je je publiek extra op-hyped! Dit doe je met de feestartikelen van De Horeca Bazaar! Onze grootste sfeermakers zijn de LED foamsticks, confetti kanonnenen inflatables. Maar daar komt nu ook deze giga foam noodle bij! De foam noodle zorgt voor de ideale beleving van jouw publiek op je festival.

De foam noodle het publiek in

Wat schiet je er nou mee op als een paar mensen met zo'n foam noodle in hun handen staan? Nou.... Kijk maar naar de foto's van 7th Sunday! Hoe gaaf zijn die foto's?! Dit is dus precies de sfeer waar we het over hebben. Mensen gaan uit hun dak met de foam noodles en willen maar als te graag op de foto. Dit kan jij ook bereiken op je festival! Kortom: voeg sfeer toe met de foam noodle.

De foam noodle bij De Horeca Bazaar

De beste prijs garantie! Ja, je hoort het wel vaker. Webshops die jou de beste prijs beloven en vervolgens veel te duren producten aanbieden. Bij De Horeca Bazaar is het anders. Wij beloven jou ECHT de goedkoopste prijs voor deze foam noodles. En niet alleen voor een foam noodle betaal je haast niks, ook voor al onze andere feestartikelen beloven we de beste prijs aan te bieden!

Pakket foam noodles met andere verzendregeling

Normaal gesproken geld bij ons: vóór 18:00 besteld, morgen in huis. Dit kunnen wij garanderen omdat we samenwerken met PostNL. Helaas is de foam noodle net te groot om als pakket bij PostNL te verzenden. Om toch deze super gave foam noodles op jouw festival te kunnen krijgen, bezorgen wij deze zelf. De foam noodle kan alleen maar op aanvraag worden besteld en de verzendkosten zullen nog besproken worden. Dit zal onder andere liggen aan de grootte van de order en het lever adres ten opzichte van onze loods in Liempde.

9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"