De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Zwembad noodles

Geef je festival een sfeer boost en gooi deze zwembad noodle het publiek in! Creëer een prachtig effect met honderden van deze foam noodles in je publiek. Gegarandeerd dat dat voor mooie foto's gaat zorgen.

Helaas, er zijn geen resultaten...
Festivals zijn laatste jaren enorm toegenomen. En dat is ook niet heel gek, op een festival kan je veel grootser uitpakken dan bijvoorbeeld in de kroeg. Maar na zoveel jaar grote toename van festivals is het moment gekomen dat festivals weer stabiliseren en zelfs een klein beetje stagneren. Hoe kan dit nou? Dit komt omdat veel ondernemers impulsief zijn ingehaakt op de festival trend, echter hebben zij niet de goede keuzes gemaakt en zijn bedolven onder de concurrentie. Hoe blijf je dan wel overeind in deze gigantische branche? Beleving is key, is onze ervaring! En beleving geef je met deze foam noodle!

Zwembad noodles in het publiek

Je ziet ze misschien wel is langs komen op foto's... De foam noodles. Extreem sfeervolle foto's van grote festivals waar je bijna de muziek door de foto hoort komen. Zodra je de foto ziet heb je al gelijk weer zin om in het zonnetje op je favoriete festival te staan. Dit is wat je kunt bereiken als je sfeermakers zoals de foam noodle toevoegt op je festival. Mensen gaan er mee aan de haal, op de foto en zwaaien er mee in de lucht.

Zwembad noodles kopen bij De Horeca Bazaar

Als je bekend bent met De Horeca Bazaar dan weet je waarschijnlijk ook dat je altijd de beste prijs krijgt bij ons. In deze belofte gaan wij zelfs zo ver dat als je ergens anders de foam noodle goedkoper ziet, wij jou het verschil matchen en we onze prijs aanpassen. Daarnaast krijg je bij De Horeca Bazaar altijd de beste service. Heb je een vraag, opmerking, probleem of iets anders? Wij helpen je met alle plezier om je te helpen!

Levering foam noodle

Helaas is deze foam noodle net iets te groot om via PostNL te kunnen verzenden. Dit zorgt er voor dat we een uitzondering hebben op onze leveringsregel. Maar zoals hierboven al vermeld willen wij altijd ver gaan in de service en zijn wij bereid te helpen. We willen dan ook graag helpen om je deze foam noodle bij je festival te kunnen gebruiken omdat het zo'n goede sfeermaker is. Daarom komen wij de bestelling foam noodles tot de deur bezorgen. De bezorgkosten zullen dan liggen aan de totale grote van de order en het afleveradres ten opzichten van onze loods in Liempde. Door deze uitzondering op de levering kan de foam noodle dan ook alleen in grotere oplage besteld worden op aanvraag.
9.1
Top
Supersnelle bezorging
Top! Snel in huis en niet duur!
Super snel en niet duur.
Vlotte en correcte levering
PRIMA
Prima
Makkelijke website. Snelle levering