De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Vlaggenlijn - Oeteldonk - 10m

Slingers met oeteldonkse vlaggetjes; onmisbaar tijdens carnaval!

Ons uitgaansleven heeft de afgelopen jaren flinke veranderingen ondergaan. Waar tien jaar geleden al het uitgaanspubliek nog in kroegen en discotheken te vinden was, daar zijn nu de festivals en grootschalige evenementen als paddenstoelen uit de grond geschoten. Onder invloed van Social Media weten jongeren veel meer wat er gaande is in de rest van Nederland, en zelfs over de landgrenzen. Grenzen zijn vervaagd en kwaliteit gaat boven kwantiteit. Het is belangrijk dat de prijs-kwaliteit altijd goed is! Het uitgaanspubliek is kritischer, verwacht meer. Er zijn weinig traditionele feestartikelen en is weinig feestdecoratie dat door de jaren heen gebleven is; de slingers met vlaggetjes zijn daar echter een uitzondering op!

Slingers met Oeteldonk vlaggetjes!

Vlaggenlijnen zijn onmisbaar tijdens een themafeest. Door het gebruiken van slingers met vlaggetjes is in een oogopslag te zien wat het thema van de avond is. Dat geldt natuurlijk ook zeker voor deze unieke en prachtige rood-wit-gele vlaggenlijnen, speciaal gemaakt voor het ultieme feest in het Zuiden; carnaval in Oeteldonk! Deze 10 meter lange slinger is zeer geschikt om horecagelegenheden mee te decoreren, straten mee te versieren of complete festivals mee op te tuigen! Dompel uw gasten onder in de Oeteldonkse sferen met deze prachtige slingers met rood-wit-gele vlaggetjes!

Slingers met Oeteldonkse vlaggetjes combineren met onze andere carnavals knallers!

Carnaval in Oeteldonk is iets speciaals. Dat is ook de reden dat we deze unieke slingers met rood-wit-gele vlaggetjes op hebben genomen in ons assortiment. Om het ultieme Oeteldonkse gevoel te krijgen is het goed om deze Oeteldonkse slingers te combineren met bijvoorbeeld onze glow sticks , Oeteldonkse feesthoedjes of Oeteldonk Hawaii krans! Details zijn tegenwoordig erg belangrijk, met deze Oeteldonkse slinger zorgt u voor de puntjes op de i!

Slingers met vlaggetjes kopen met de laagste prijsgarantie!

Wij bieden niet alleen het leukste assortiment vlaggenlijnen aan, wij bieden ze ook nog eens aan met de garantie op de laagste prijs! Hoe wij dat doen? Heel simpel! Wij kopen onze vlaggenlijnen direct in bij de fabrikant in China, vervoeren ze per zeevracht (goedkoopste optie) en kopen het dusdanig grootschalig in, dat we de aller- allerlaagste prijs krijgen. Op deze manier besparen we marge die we vervolgens weer teruggeven aan onze klanten; aan u dus! Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig inkopen van onze slingers met rood-wit-gele vlaggetjes, is dat we deze vlaggenlijnen altijd uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service kunnen garanderen. Uw Oeteldonkse vlaggenlijn vandaag voor 18:00 uur online kopen = de volgende werkdag al in huis!

Slechts 132 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2842
9.1
2842 Beoordelingen
"Snelle levering en goede communicatie
Ik ben tevreden en zal een volgende keer zeker ook weer bij De Horeca Bazaar bestellen"
1.8