Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Opblaas gitaar

Opblaasbare gitaar en andere opblaas instrumenten tegen de laagste prijs!

Beschrijving

Feestartikelen zijn steeds belangrijker aan het worden in onze snel veranderende uitgaansomgeving. Waar discotheken verdwijnen, daar stomen grootschalige evenementen en festivals in sneltreinvaart op. De vraag vanuit het uitgaanspubliek verschuift, het uitgavepatroon onder jongeren verschuift. En dus ook verschuift de manier waarop je je gasten moet binden en moet prikkelen. Beleving en sfeer zijn tegenwoordig de kernwoorden en daar horen feestartikelen bij. Heel veel feestartikelen! Zelfs tegen de hitte hebben wij festival brillen!

Opblaas gitaar; opblaasbare feestartikelen zijn hot!

Zoals gezegd spelen beleving en sfeer een steeds belangrijkere rol in ons uitgaansleven. Feestartikelen die voor extra prikkels zorgen worden meer en meer ingezet om het publiek te enthousiasmeren. Opblaasbare feestartikelen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Zo zie je dat DJs, MCs en andere artiesten steeds vaker opblaasdieren, strandballen, maar dus ook deze onwijs populaire opblaas gitaar en andere opbaasbare instrumenten gebruiken om het WOW-effect te creëren onder de feestgangers. Deze opblaas gitaar is letterlijk en figuurlijk het ideale instrument om uw publiek extra te prikkelen. Zoals de Kleine opblaas microfoons!

Opblaas gitaar tegen gegarandeerd de laagste prijs!

Wij verkopen deze opblaas gitaar, net als onze andere opblaasbare instrumenten, tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe dat kan? Heel simpel! Wij kopen deze opblaas gitaar enorm grootschalig in, direct vanuit de fabriek. Vanwege de enorme inkoopvoordelen die wij hiermee creëren, kunnen wij garanderen dat we deze opblaas gitaar altijd aan kunnen bieden tegen de laagste prijs van Nederland en België!
Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig importeren van deze opblaas gitaar en onze andere opblaas instrumenten, is dat we ze ook altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 16:00 uur uw opblaas gitaar online kopen = de volgende dag al bij u in huis!

Details

Deze opblaas gitaar heeft de volgende eigenschappen:

- De opblaas gitaar is er in de kleuren groen, geel, roze, oranje of blauw
- De opblaas gitaar heeft een totale lengte van 90cm
- Makkelijk en snel op te blazen
- Wij verkopen de opblaas gitaar tegen de laagste prijs van Nederland!

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.