Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Opblaas flamingo

Krijg de mooiste aftermovie met onze inflatables zichtbaar in het publiek!

Beschrijving

Wat je steeds vaker ziet op festivals en evenementen is dat er veel merchandise in het publiek wordt gegooid. Vooral LED foamsticks en inflatables worden vanaf het podium in het publiek geslingerd. Het dier die vandaag de dag het populairste is van alle inflatables is de opblaas flamingo! Dit is dan ook precies de reden dat wij deze opblaas flamingo in het assortimenten hebben opgenomen. Beeld je in dat je met een drone over de crowd heen zweeft om het publiek in actie te filmen. Op de beelden zie je dan overal roze opblaas flamingo's en andere inflatables vliegen. Super vet! Niet alleen op festivals kan zo'n vrolijke opblaas flamingo gebruikt worden, maar natuurlijk ook op feestjes. Deze opblaas flamingo is namelijk erg leuk om mee op de foto te gaan!

De populariteit van de opblaas flamingo

De opblaas flamingo is sinds de zomer van 2017 ineens enorm populair geworden. En nog steeds zijn deze vrolijke opblaas flamingo's overal terug te vinden. Zo zijn ze bijvoorbeeld enorm populair op festivals en worden ze vaak gebruikt in het zwembad. Maar hoe kan het nou zo zijn dat de opblaas flamingo ineens zo populair geworden is? Dit komt omdat de opblaas flamingo een aantal keer door bekende Amerikaanse sterren op Instagram zijn gezet en vanaf toen is de hype begonnen.

Opblaas flamingo met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!

Deze opblaas flamingo is bij ons verkrijgbaar tegen de laagste prijs die je kan krijgen. Daarbij bieden we jou de beste kwaliteit! We kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat wij onze klanten altijd de beste prijs-kwaliteit kunnen geven! Maar hoe kunnen wij onze producten zo goedkoop aanbieden? Dit komt omdat we alles enorm grootschalig inkopen bij onze fabrikant. Dit wordt vervolgens via zeevracht naar ons verstuurd. Op deze manier houden wij de kosten laag en kunnen dit doorschuiven naar de klant. Zo krijg jij de laagste prijs voor je opblaas flamingo!

Details

De inflatable flamingo heeft de volgende eigenschappen:

- De opblaas flamingo is gemaakt van PVC
- De opblaas flamingo heeft een lengte van 60 cm (opgeblazen)
- De opblaas flamingo is makkelijk en snel op te blazen
- De opblaas flamingo is verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.