Inflatables zwemband - groen

inflatable zwemband, dé aankleding van uw festival!

inflatable zwemband zwembanden inflatables zwembanden zwemband
De zwemband. Hij bestaat al jaren maar nog steeds net zo populair als eerst. Het meeste worden ze gebruikt om mee te nemen naar het strand of naar een zwembad. Dit bezorgt het hele gezin veel plezier! Maar de laatste jaren, nu festivals enorm zijn toegenomen, worden de inflatable zwembanden ook steeds vaker ingezet in de feest business. Zo worden de zwembanden veel gebruikt bij poolparty's en muziekfestivals. Deze worden dan in het publiek gegooid om de beleving te vergroten. Dit wordt veel gedaan in combinatie met andere sfeerverbeteraars zoals LED foamsticks of verschillendeinflatables.

De groene zwemband in gebruik

De zwemband is super makkelijk in gebruik. De zwemband komt in een nette verpakking geleverd en is opgevouwen verpakt in het plastic. Wanneer je de zwemband uit de verpakking haalt dien je hem eerst uit te vouwen en daarna op te blazen. Dat opblazen gaat super gemakkelijk, open het tutje en blaas de zwemband met de mond op totdat deze zo vol mogelijk zit. Hierna ben je helemaal ready!

Een zwemband kopen bij De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar werkt met staffelkortingen. Dit wilt zeggen dat wanneer je meerdere zwembanden besteld, hoe goedkoper de stukprijs is. Deze stukprijs is dan ook nog is met de laagste prijsgarantie. Zie je het zelfde artikel ergens anders goedkoper? Dan matchen wij je het verschil! Altijd de goedkoopste producten dus.