Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Inflatables zwemband - Eend

Wat maakt jouw festival helemaal compleet? Opblaas dieren natuurlijk!

Beschrijving

De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van uitgaan. Er zijn steeds meer festivals gekomen. steeds meer discotheken en clubs konden hun deuren sluiten door de onverslaanbare concurrentie van de festivals. Op festivals is er veel grootser uit te bouwen dan in een discotheek. Omdat hier vaak veel meer ruimte is om uit te bouwen, wordt er bij een festival vaak totaal uitgepakt. Dit maakt het zo populair onder de jongeren. En onder "steeds grootser uitpakken" horen ook de decoratieve artikelen zoals deze opblaasdieren! De opblaasdieren geven een fantastisch effect wanneer deze het publiek in worden gegooid. Naast deze opblaasdieren hebben we ook nog vele ander inflatables. En als je opzoek bent naar nóg meer sfeerartikelen voor je festival? Neem dan een kijkje naar onze LED foamsticks!

Opblaasdieren als promotiemiddel

Zoals hierboven al gezegd, geven de opblaasdieren een fantastisch effect en beleving aan je festival! Naast dat de opblaasdieren er grandioos vet uit zien op een aftermovie van het festival, dienen ze ook als goed promotiemiddel! Hoe vraag je je dan misschien af? Wanneer de opblaasdieren het publiek in worden gegooid gaan de festivalgangers er mee aan de haal. Ze doen de opblaasdieren om hun middel en hebben er grote lol mee. Vaak gaan deze personen met deze opblaasdieren op de foto en posten deze op Facebook of Instagram. Bij deze foto wordt ook vaak het festival getagd! Dit zorgt dus voor goede promotie voor je festival.

Opblaasdieren met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar


Deze gave opblaasdieren zijn nergens anders goedkoper te vinden dan bij ons! De Horeca Bazaar biedt namelijk op alle producten uit het assortiment de laagste prijs die er op de markt is! Dit kunnen wij garanderen omdat wij alles helemaal zelf importeren. Dit betekend dat er dus geen enkele tussenschakel zit vanaf de fabriek, naar ons. Op deze manier wordt de prijs niet verhoogt door tussenhandelaren en blijft onze prijs laag.

Details

De opblaas eend heeft de volgende eigenschappen:

- Het opblaasdier is in de vorm van een eend
- De opblaas eend heeft een diameter van +- 60 cm
- De opblaas eend is gemakkelijk met de mond op te blazen
- Wij verkopen al onze opblaasdieren met de laagste prijsgarantie

Levertijd

Niet voorradig, wij verwachten:

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.