Inflatables zwemband - blauw

Inflatables voor een lekkere verkoeling? Deze zwemband is de oplossing!

inflatables zwemband zwembanden zwembanden inflatables zwemband
Lekker badderen in het zwembad op deze zwemband met een lekker koud drankje in je hand? Top plan! Deze zwemband is ideaal om even af te koelen in de zomer bij je favoriete strand of zwembad. Maar niet alleen om een lekker kleurtje te krijgen in de zon op het water, maar ook om op festivals te gebruiken! Zo zie je steeds vaker dat er op grootte, maar ook op kleine festivals, steeds meer aan beleving wordt gedaan. Deze zwemband draagt ook zeker bij aan de beleving op je festival! Gooi de zwemband het publiek in of laat je artiesten crowdsurfen op deze zwemband! Natuurlijk op eigen risico ;P.

De inflatable zwemband in grote oplage

Één zwemband bestellen? Dat kan natuurlijk. Maar hoe vet is het om tientallen zwembanden in de lucht te zien vliegen op een festival? Of heb je een zwemfeestje? Koop voor al je partygangers een zwemband (of luchtbed) om óók op het water te kunnen feesten! Naast dat al deze zwembanden er super gaaf uit zien, krijg je ook nog meer korting wanneer je er meerdere in één keer aanschaft! Dit systeem werkt op al onze producten, kijk bijvoorbeeld is naar onze andere (of inflatables).

Inflatable zwembanden kopen bij De Horeca Bazaar

We weten het, we zijn niet de enige die deze zwemband aanbieden. Wat we wel zijn is de goedkoopste! Het is namelijk zo: wanneer je bij ons niet de beste prijs krijgt en ergens anders het zelfde product goedkoper ziet, passen wij de prijs aan en matchen jou het verschil! Daarnaast staan wij met onze klantenservice altijd voor je klaar om te helpen bij eventuele problemen of vragen! Wij rusten niet totdat jij tevreden bent.