Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Inflatables - Luchtbed groen

Perfect te combineren met onze andere inflatables en natuurlijk tegen de laagste prijs!

Beschrijving

Iedereen kent natuurlijk de overbekende opblaasproducten. In de zomer komen deze waterbedden weer in grote getale naar voren. Waar we de opblaasbare producten voorheen vooral tegenkwamen op het strand en rondom het zwembad, daar worden de opblaasbare strandballen, luchtbedden en opblaas flamingo's tegenwoordig ook in grote aantallen gebruikt op festivals en evenementen. Waarom?! Omdat opblaasproducten ieder event nog leuker maken, vooral in de zomer!

Opblaasbare luchtbedden als sfeermaker!


Luchtbedden, strandballen en andere opblaasbare producten worden op grote schaal ingezet op festivals en (outdoor) evenementen. Maar waarom? Nou, dat zullen we je vertellen. Evenementen en festival draaien meer en meer om sfeer en beleving. Het verwende uitgaanspubliek verwacht meer en meer prikkels. Non stop entertainment! Alles wordt ingezet om de aandacht van de gasten niet te verliezen; danseressen, bekende DJs, confetti shooters en ja, dus ook opblaasbare producten. Deze opblaasbare luchtbedden gaan dan door het publiek, mensen blijven de items volgen wanneer ze over de handen gaan. Zo zorgen opblaasbare items voor een relatief goedkoop vermaak voor uw bezoekers.

Goedkope luchtbedden tegen de allerlaagste prijs van Nederland!


Voor producten die u enkel het publiek ingooit, wil u uiteraard niet de hoofdprijs betalen. Het effect moet groots zijn, maar de prijs zo klein mogelijk. Dat is precies waar wij dan ook voor zorgen. Wij kopen onze sfeerproducten, en dus ook deze luchtbedden, enorm grootschalig in. Hierdoor kunnen we schaalvoordelen creëren waardoor de inkoop laag blijft. Daarnaast kunnen we altijd uit voorraad leveren. Wanneer je de luchtbedden voor 16:00 uur online besteld, heeft u ze de volgende werkdag al in huis!

Details

Dit luchtbed heeft de volgende kenmerken:

- Luchtbed is afkomstig van het merk Intex, marktleider op het gebied van inflatables
- Dit luchtbed heeft de afmetingen 183x69cm
- Geschikt om op het water te blijven drijven
- Dit luchtbed is licht groen van kleur

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.