Witte LED ring

Uw publiek vormt een eigen lichtshow met de LED laser ring!

Led ringen wit partygadget Vingerlicht led ringen led led ringen vingerlampjes led
De witte led ringen zijn geschikt voor kleine feestjes of partijen maar zeker ook als festival gadget voor de grotere evenementen. De led ring is niet meer weg te denken bij evenementen met "wit" als thema. De led ringen zorgen ervoor dat de mensenmassa zijn eigen lichtshow maakt voor de handen in de lucht te gooien. De led ring is een goedkope en creatieve manier om een onvergetelijk effect te creëren voor uw gasten. De led ring is te gebruiken als horeca gadget, festival gadget maar zeker ook voor particuliere feestjes, kinderfeestjes of bruiloften. Ook goed te combineren met de shotglaasjes wit van 2,5cl en witte foam sticks.

Led ring als ultieme party gadgets!

Tip: de led ring is erg leuk te combineren met ballonnen. Zo is het mogelijk om uw eigen led ballonnen te maken. Stop een brandende led ring in een grote ballon en u heeft een mega led ballon gemaakt. Erg leuk als party gadget of als decoratie. De led ring is te bestellen vanaf 100 stuks. Voor een aanvraag van meer dan 2000 led ringen maken wij graag vrijblijvend een offerte op maat voor u. Bij De Horeca Bazaar bestelt u led ringen tegen de laagste prijs van Nederland
Ook iets voor jou?
shotglazen bestellen shotglaasjes shot

Shotglaasjes transparant - 2,5cl

De goedkoopste shotglazen van Nederland! Beste uw shotglaasjes vandaag online en ze worden morgen al tegen de laagste prijs van Nederland bij u thuis bezorgt!

Vanaf
0,28
Per stuk