Rode LED ring

Creëer een prachtige lichtshow ervaring met de vingerlichtjes!

Rode vingerlampjes bestellen Vingerlichtjes ledringen Led vingerlampjes ringen
De LED ring zorgt voor een geweldig effect wanneer uw gasten de LED ringen massaal om de vingers heeft. Denk daarbij aan het moment dat alle handjes de lucht ingaan; de mensen vormen hun eigen onvergetelijke lichtshow! De led ringen zijn een mooie party gadget om een bepaalde tema kleur kracht bij te zetten, vaak is dat dan gecombineerd met confetti shooters in dezelfde kleur. Zoals de MagicFX elektrisch confetti kanon 80cm rood en rode festivalbrillen

Waar de led ring voorheen vooral gebruikt werd als festival gadget, wordt het gebruik van led ringen steeds populairder onder cafés, kroegen en clubs. De Horeca Bazaar biedt deze ultieme party gadgets aan tegen de laagste prijs van Nederland.

Led ring als veelzijdige led gadget!

Tip: de led ring is ook een leuke horeca of festival gadget in combinatie met een (rode) ballon. Zet de led ring aan, stop de led ringen in de ballonnen en je hebt het effect van led ballonnen. Het voordeel ten opzichte van led ballonnen is dat wanneer de bezoeker de ballon laat klappen, de led ring overblijft. Ook te combineren met grote ballonnen om zo een mega led ballon te maken.

De led ring is al verkrijgbaar vanaf honderd stuks voor de kleinere feestjes of voor horecagelegenheden. Bent u geïnteresseerd in de led ring als festival gadget? Bij een aanvraag vanaf 2000 led ringen maken wij graag een offerte op maat voor u.
Ook iets voor jou?