LED ringen; de meest vernieuwende feestartikelen!

Led ringen zijn de nieuwste party gadgets. De Horeca Bazaar biedt led ringen aan met de laagste prijsgarantie!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Rood
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
vingerlampjes bestellen

Multicolor LED ring

LED ringen zijn een van de meest populaire LED feestartikelen!

Vanaf
0,16
Per stuk
Led ringen wit partygadget

Witte LED ring

Uw publiek vormt een eigen lichtshow met de LED laser ring!

Vanaf
0,16
Per stuk
Groene led ringen vingerlampjes

Groene LED ring

Maak het feest compleet met de groene led vingerlichtjes!

Vanaf
0,16
Per stuk
Rode vingerlampjes bestellen

Rode LED ring

Creëer een prachtige lichtshow ervaring met de vingerlichtjes!

Vanaf
0,16
Per stuk
Led ringen blauw vingerlamp

Blauwe LED ring

Gegarandeerd de goedkoopste led ringen van Nederland!

Vanaf
0,16
Per stuk
Feestartikelen en party gadgets worden steeds belangrijker in ons uitgaansleven. Beleving en sfeer worden steeds belangrijker tijdens festivals en in de horeca. Wij bieden het grootste assortiment aan (led) feestartikelen om van uw feest een beleving te creëren die u nooit zult vergeten! De led ringen zijn daar een zeer goed voorbeeld van. Met deze unieke led ringen creëren uw gasten hun eigen lichtshow!

Hoe werken deze led ringen?

Led ringen zijn zeer eenvoudig te gebruiken voor uw gasten. Iedere led ring is uitgerust met een led lampje en een siliconen bandje om de led ring om de vinger te kunnen schuiven. De led ringen bevatten ook een mini schakelaartje waarmee het led lampje aan en uit te zetten is. Op deze manier kun je het interne batterijtje sparen en zijn de led ringen te hergebruiken voor een volgende gelegenheid. Onze led handschoenen zijn ook het perfecte artikel voor het creëren van eigen lichtshow! Beide producten zijn makkelijk in gebruik te nemen en echte sfeermakers!

Wie gebruiken deze led ringen precies?

Goede vraag! De led ringen worden zeer breed en divers ingezet. Zo worden deze led feestartikelen al gebruikt op verjaardagsfeestjes, maar ook op de grootste evenementen in Nederland en België worden onze led ringen zeer grootschalig ingezet om de sfeer op evenementen te verbeteren. Onze led ringen zijn in vier verschillende kleuren te koop. Op deze manier kunt de de kleur van de led ringen aanpassen aan de kleur of thema van uw evenement! Zoekt u iets extra's om het publiek mee te versieren, dan heeft De Horeca Bazaar de Hawaii krans!

Led ringen en andere led feestartikelen tegen de laagste prijs!

Led feestartikelen zijn onwijs populair. Vanwege het feit dat de led feestartikelen enorm opvallen in de schemering of in het donker, geeft het vaak prachtige effect op de foto's en op de filmpjes. De Horeca Bazaar biedt de led ringen en andere led feestartikelen aan met de garantie op de laagste prijs voor deze led producten. Hoe wij dat doen? Wij importeren de led feestartikelen zeer grootschalig uit China, direct vanuit de fabriek. Op deze manier hebben we dus niet te maken met dure tussenhandelaren. De marge welke we overhouden kunnen we vervolgens weer terug laten vloeien naar onze klanten, naar u dus. Een ander groot voordeel van het grootschalig importeren van onze led feestartikelen is dat wij al onze led producten (en dus ook de led ringen) zeer grootschalig op voorraad hebben en altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag uw led feestartikelen online kopen = de volgende dag al bij u in huis!