Goedkope LED kaarsen kopen met de laagste prijsgarantie

LED kaarsen zijn tegenwoordig zeer populair! Bij De Horeca Bazaar koopt u LED kaarsen en led theelichtjes met de garantie op de laagste prijs!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Geel
Rood
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
verlichte kaarsen met led, led kaarsled

LED kaarsen - Wit

Witte LED theelichtjes, ofwel led kaarsen, de goedkoopste van Nederland! Vandaag uw led kaarsen online bestellen is morgen al bij u in huis!

Vanaf
0,31
Per stuk
led kaarsen waxine lichtje

LED kaarsen - Multicolor

LED kaarsen en LED theelichtjes kopen met de laagste prijsgarantie! De LED kaarsen geven direct veel sfeer aan de omgeving!

Vanaf
0,31
Per stuk
blauwe waxinelichtjes met led, led kaars

LED kaarsen - Blauw

Blauwe kaarsen met LED verlichting van De Horeca Bazaar!

Vanaf
0,31
Per stuk
rode kaarsen met led verlichting

LED kaarsen - Rood

De rode LED kaarsen van De Horeca Bazaar, altijd met de laagste prijs! Uw LED kaarsen vandaag online bestellen, morgen al bij u in huis!

Vanaf
0,31
Per stuk
gele kaarsen met led lichtjes

LED kaarsen - Geel

Gele LED theelichtjes met de laagste prijsgarantie!

Vanaf
0,31
Per stuk
groene led kaarsen

LED kaarsen - Groen

Groene LED kaarsen tegen de laagste prijs van Nederland

Vanaf
0,31
Per stuk
Horeca en evenementen vormen de belangrijkste sector wanneer het gaat om dagjes uit, de sector waar mensen hun vrije tijd graag aan besteden. In deze sector is de afgelopen jaren erg veel veranderd. Evenementen en grootschalige festivals zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten, daar heeft de horeca (buiten de crisis) natuurlijk erg veel last van gehad. Maar beide (horeca en evenementen) leven nu erg goed langs elkaar. De enorme golf aan nieuwe grootschalige evenementen lijkt verleden tijd en beide branches zijn weer aan het stabiliseren. Nu de rook optrekt kunnen we een belangrijke conclusie trekken; beleving is het toverwoord in onze hedendaagse uitgaanswereld. Mensen willen geld uitgeven maar verwachten daar ook kwaliteit voor terug. Uw gasten willen geprikkeld en vermaakt worden. Zelfs de ijsklontjes hebben licht nodig! Maar gelukkig verkoopt De Horeca Bazaar zelfs led ijsblokjes multicolor voor een unieke beleving. Dat is de reden dat De Horeca Bazaar in het leven is geroepen!

Led kaarsen, led waxinelichtjes en led theelichtjes; andere naam voor hetzelfde prachtige product!

Led kaarsen, led waxinelichtjes en led theelichtjes; iedere dag weer is er ontzettend veel vraag naar dit mooie product. We zijn dan ook erg blij dat we dit product in veel verschillende kleuren aan kunnen bieden. De led theelichtjes zijn in verschillende houdertjes te zetten en vormen direct een bron van sfeer in de ruimte.
Met een simpele aan- uit switch zijn de led kaarsen erg makkelijk te bedienen. De led kaarsen zijn allemaal voorzien van een batterijtje en kunnen dus direct gebruikt worden. De batterij is overigens ook weer te verwisselen.

Led theelichtjes en led kaarsen voor ieder even en iedere locatie!

Vanwege de enorme populariteit van de led theelichtjes, hebben wij besloten om de theelichtjes in iedere mogelijke kleur bij u aan te bieden. We hebben de led waxinelichtjes in de kleuren blauw, roze, geel, wit, rood en multicolor. Op deze manier kunt u de led theelichtjes perfect aan laten sluiten met de kleuren van uw logo, horecagelegenheid. Ook kunnen de led kaarsen perfect gematcht worden met de gelegenheid. Denk aan mooie rode led waxinelichtjes voor Valentijnsdag of de prachtig witte led theelichtjes als prachtige decoratie op uw bruiloft! Wilt u toch een hard randje geven aan uw event? Dan kan dat met onze confetti kanonnen en losse confetti. Hiermee heb je met een handomdraai de ultieme sfeer te pakken!

Led theelichtjes en led kaarsen tegen de allerlaagste prijs van Nederland; gegarandeerd!

Led waxinelichtjes, oftewel onze led kaarsen, zijn natuurlijk op meerdere plaatsen te kopen... Toch zijn onze led theelichtjes uniek in hun soort! Waarom? Ten eerste omdat wij de led kaarsen op onze webshop combineren met andere sfeerproducten en feestartikelen om zo tot de optimale beleving te komen. Ten tweede, en veel belangrijker, is dat wij de led theelichtjes aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland. Dat zeggen we niet alleen, dat beloven we! Wij importeren onze led kaarsen enorm grootschalig uit Azië. Hierdoor gaan we voorbij aan de dure tussenhandelaar, de marges die hierdoor ontstaan geven we weer terug aan onze klanten; aan u dus. Op deze manier creëren we dubbele inkoopvoordelen bij de inkoop van onze led kaarsen en kunt u hiervan mee profiteren. Een bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen van onze led theelichtjes, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw led waxinelichtjes online kopen voor 16:00 uur = morgen al bij u in huis!