De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze LED feesthoedjes

Een feesthoedje om jaloers van te worden, steel de show met glitter en glamour

Dit roze hoedje is niet te missen bij uw feesten en partijen! Door zijn glinsterende afwerking en kleurrijke toevoeging van de 6 lampjes ben jij het absolute middelpunt van de belangstelling! Het is een must-have voor uw vrijgezellenfeestje of talloze andere activiteiten. Waar onze roze LED ballonnen ook vaak terug te vinden zijn!

Breng kleur aan uw feest met dit fantastische hoedje!

Glitter, glamour en lichtjes. Een prachtige combinatie! Op carnaval, roze maandag, uw vrijgezellenfeest of gay pride. Deze hoedjes zijn enorm populair! Samen met de roze/paarse LED foam sticks zijn deze jaarlijks terug te vinden op allerlei feestdagen. Wacht niet langer en bestel nu, hiermee maak je een feestdag/avond compleet!

GOEDKOPE FEESTARTIKELEN MET DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Feestartikelen en party producten koopt u bij De Horeca Bazaar. Waarom? Wij bieden leuke, vernieuwende producten met goede kwaliteit tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe wij dat doen? Wij kopen onze feestartikelen altijd direct in bij de bron, de fabrikant. Zo kopen wij onze led feesthoedjes direct in vanuit de fabriek in China. Daarnaast kopen wij onze horeca gadgets, feestartikelen en party items dusdanig grootschalig in, dat we ook hier inkoopvoordelen behalen. Deze dubbele schaalvoordelen resulteren in het feit dat wij de laagste prijs kunnen garanderen aan onze relaties. Omdat we onze feestartikelen zo grootschalig importeren, kunnen we deze ook altijd uit voorraad leveren.

9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"